آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,992
تعداد مقالات20,757
تعداد مشاهده مقاله37,229,666
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,827,938

1.

اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی‌های کیفی ناگت مرغ سرخ‌شده به‌روش عمیق

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 608-619
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

2.

استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 25-37
فاطمه حیدری؛ محبت محبی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

3.

بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی ناگت مرغ

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 629-641
مریم سادات ستوده؛ نفیسه سلطانی زاده

4.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 755-765
مریم تام سن؛ نفیسه سلطانی زاده؛ هاجر شکرچی زاده

5.

مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 512-525
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب