تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,799 |
تعداد مقالات | 19,122 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,426,880 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,749,134 |
1. | اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات ظاهری، کمی و کیفی اسانس در گیاه اسطوخودوس (Lavandula angustifolia Miller) | |
دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 209-216 | ||
سارا خراسانی نژاد؛ حسن سلطانلو؛ جواد هادیان؛ صادق آتشی | ||
2. | بررسی اثرات دورکنندگی اسانس گیاهان اسطوخودوس و آویشن شیرازی روی سوسک چهارنقطه ای حبوبات و ارتباط آن با ترکیبات تشکیل دهنده اسانس ها | |
دوره 5، شماره 2، آبان 1393، صفحه 131-138 | ||
زهرا گلستانی کلات؛ غلامحسین مروج؛ مجید عزیزی ارانی | ||
3. | تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی | |
دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 236-246 | ||
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی | ||
4. | شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبکهای قهوه ای سارگاسوم و پادینا و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و خواص آنزیمی آنها | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401 | ||
خدیجه شیرانی بیدابادی؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ ناهید رحیمی فرد | ||
5. | شناسایی مواد تقلبی و آلایندهها در فلفل سیاه، زیره، رازیانه، گشنیز و زردچوبه با استفاده از تکنیک GC-MS برای تحقیقات پزشکی قانونی | |
دوره 18، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 31-51 | ||
Pallavi Choudhary؛ Arpita Seth؛ Kanak Lata Verma | ||