آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,511
تعداد مشاهده مقاله25,687,507
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,508,853

1.

اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات ظاهری، کمی و کیفی اسانس در گیاه اسطوخودوس (Lavandula angustifolia Miller)

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 209-216
سارا خراسانی نژاد؛ حسن سلطانلو؛ جواد هادیان؛ صادق آتشی

2.

بررسی اثرات دورکنندگی اسانس گیاهان اسطوخودوس و آویشن شیرازی روی سوسک چهارنقطه ای حبوبات و ارتباط آن با ترکیبات تشکیل دهنده اسانس ها

دوره 5، شماره 2، آبان 1393، صفحه 131-138
زهرا گلستانی کلات؛ غلامحسین مروج؛ مجید عزیزی ارانی

3.

تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روش‌های رایج تقطیر آبی

دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 236-246
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی

4.

شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبک‌های قهوه‏ای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی ‏اکسیدانی و خواص آنزیمی آن‌ها

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 259-277
خدیجه شیرانی بیدابادی؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ ناهید رحیمی فرد

5.

شناسایی مواد تقلبی و آلاینده‌ها در فلفل سیاه، زیره، رازیانه، گشنیز و زردچوبه با استفاده از تکنیک GC-MS برای تحقیقات پزشکی قانونی

دوره 18، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 31-51
Pallavi Choudhary؛ Arpita Seth؛ Kanak Lata Verma


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب