آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,828,053
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,845,768

1.

بررسی اثر حلقه‏برداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘

صفحه 277-287
مجید اسمعیلی‌زاده؛ علیرضا طلایی؛ حسین لسانی؛ امان اله جوانشاه؛ حسین حکم آبادی

2.

بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه‌ بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl)

صفحه 288-294
سمیه جزقاسمی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ محسن خدادادی

3.

تأثیر تزریق دی‌اکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa

صفحه 295-302
محمد رحمن‌پورآذر؛ سیدجلال طباطبایی؛ صاحبعلی بلندنظر

4.

اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گلچه‌های کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica)

صفحه 303-311
فاطمه جعفرپور؛ داوود بخشی؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا حسن ساجدی

5.

مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران

صفحه 312-318
علی تهرانی فر؛ مهدی زارعی؛ بهنام اسفندیاری؛ زهرا نعمتی

6.

بهینه‌سازی کشت درون شیشه ای جنین زیگوتیک گیاه نوروزک(Salvia leriifolia Benth.)

صفحه 319-326
معصومه مدرس؛ مهرداد لاهوتی؛ علی گنجعلی؛ جواد اصیلی

7.

بهبود عملکرد قارچ دکمه‌ای سفید با استفاده از روش گزینش تک‌اسپوری به کمک نشانگر AFLP

صفحه 327-337
محسن علی‌پور؛ محمد فارسی؛ امین میرشمسی کاخکی

8.

تأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، رنگدانه‌های فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis)

صفحه 338-346
رعنا قلی نژاد؛ علیرضا سیروس مهر؛ براتعلی فاخری

9.

بررسی تأثیر کم‌آبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگی‌های ظاهری گیاه اطلسی

صفحه 347-359
مسعود باقری زاده؛ فریده آل بوعلی؛ حمید صادقی؛ شورانگیز جوانمردی

10.

کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد

صفحه 360-368
حمیده رستگاری؛ علی تهرانی فر؛ سید حسین نعمتی؛ محدرضا وظیفه‌شناس

11.

بررسی تحمل به یخ‌زدگی گیاه همیشه‌ بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی

صفحه 369-378
احمد نظامی؛ سید محمدجواد موسوی؛ سمیه نظامی؛ ابراهیم ایزدی دربندی؛ مریم یوسف ثانی؛ فاطمه کیخا آخر

12.

اثرمحلول‌پاشی مونو و دی‌ پتاسیم فسفات بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی انار رقم ’ملس ساوه‘

صفحه 379-387
محمد علی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ مرجان السادات حسینی؛ مجید امانی‌بِنی

13.

تأثیر اسید‌‌ سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و آنتی‌اکسیدان‌های فراسودمند در جوانه‌های کلم براکلی

صفحه 388-398
مصباح بابالار؛ جواد هاشمی؛ یونس مستوفی

14.

تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر فعالیت آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاس‌رقم‌’سیاه مشهد‘

صفحه 399-406
محمدرضا اصغری؛ حجت خلیلی

15.

بررسی تأثیر روش های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L)

صفحه 407-415
فاطمه روزدار؛ مجید عزیزی؛ عسکر غنی؛ غلامحسین داوری نژاد

16.

اثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات

صفحه 416-426
محمود قاسم نژاد؛ علی مومن پور؛ علیرضا عبداله پور؛ علیرضا شیخ اشکوری

17.

اثر مدیریت تغذیه‌ای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.)

صفحه 427-434
پرویز رضوانی مقدم؛ علی اصغر محمدآبادی؛ حمید رضا فلاحی؛ مهسا اقحوانی شجری

18.

abstract

صفحه 33-49

19.

تصویرجلد نشریه



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب