1.

بررسی اثرات تنش آبی و مقادیر مختلف ورمی کمپوست و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شلیل رقم ’ردگلد‘

صفحه 313-330
محمد جانعلی نژاد؛ حسین افشاری؛ بهداد علیزاده؛ امید قاسمی

2.

اثر طیف‌های مختلف نور بر صفات مورفولوژیکی و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L.)

صفحه 331-339
ژاله زندوی فرد؛ مجید عزیزی

3.

تولید گیاهان خودریشه گلابی رقم ʼنطنزʽ (Pyrus communis L. cv. Natanz) در شرایط درون‌شیشه‌ای

صفحه 341-354
غلامحسین داوری نژاد؛ ساجده کریم پور

4.

غربال شش رقم انار (Punica granatum L.) تجاری ایرانی برای تحمل به تنش خشکی بر اساس برخی عناصر غذایی برگ

صفحه 355-365
محمود اثنی عشری؛ اسفندیار حسنی مقدم

5.

تأثیر محلول‌پاشی براسینواستروئید بر گیاهچه فلفل دلمه‌ای(Capsicum annuum L.) تحت تنش خشکی

صفحه 367-381
سعید خسروی؛ مریم حقیقی

6.

معرفی نارنگی‌ جدید جهانگیر بر اساس ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه

صفحه 383-398
جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ طاهره رییسی

7.

کاربرد برگی اسید هیومیک روی انباشت مواد مغذی در برگ و میوه‌ی توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ تحت بسترهای کشت مختلف

صفحه 399-411
بهزاد کاویانی

8.

تأثیر پرتو فرابنفش بر رشد، مورفولوژی و فنولوژی سه رقم گل گندم (Centaurea cyanus)

صفحه 413-425
مهدی رستگار؛ حسن مومیوند؛ علیرضا شایگان فر؛ عبدالحسین رضایی نژاد

9.

تأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و پلی‌فنل‌های میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.)

صفحه 427-446
نحله تقوایی فرد؛ عسکر غنی؛ مهدی حسینی فرهی

10.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‌های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز

صفحه 447-458
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.