آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,682,541
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,037,828

1.

اثر دماهای بالا بر ویژگی‌های بافتی، حرارتی و ریزساختمانی ژل‌های ترکیبی آرد گندم/ نشاسته ذرت آمیلوز بالا

صفحه 1-16
لیدا شاهسونی مجرد؛ علی رافع

2.

تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتی‌اکسیدانی

صفحه 17-28
ماکان دلفانیان؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ سید محمد علی رضوی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

3.

کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عمل‌آوری‌شده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظت‌های مختلف آب‌نمک در طی نگهداری

صفحه 29-40
پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ زینب نوری هاشم آباد

4.

اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر

صفحه 41-51
مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

5.

خشک شدن همرفتی سیر (Allium sativum L.): رویکرد شبکه‌های عصبی مصنوعی برای مدل‌سازی فرآیند خشک کردن

صفحه 52-62
مجید رسولی

6.

بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان

صفحه 65-73
سیمین قاسمی زاده؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب