تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,880 |
تعداد مقالات | 19,744 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,652,583 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,740,723 |
1. | اثر دماهای بالا بر ویژگیهای بافتی، حرارتی و ریزساختمانی ژلهای ترکیبی آرد گندم/ نشاسته ذرت آمیلوز بالا | |
صفحه 1-16 | ||
لیدا شاهسونی مجرد؛ علی رافع | ||
2. | تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتیاکسیدانی | |
صفحه 17-28 | ||
ماکان دلفانیان؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ سید محمد علی رضوی؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||
3. | کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عملآوریشده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظتهای مختلف آبنمک در طی نگهداری | |
صفحه 29-40 | ||
پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبانپور؛ زینب نوری هاشم آباد | ||
4. | اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر | |
صفحه 41-51 | ||
مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||
5. | خشک شدن همرفتی سیر (Allium sativum L.): رویکرد شبکههای عصبی مصنوعی برای مدلسازی فرآیند خشک کردن | |
صفحه 52-62 | ||
مجید رسولی | ||
6. | بررسی آماری و مدلسازی کیفیت و ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن بهعنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان | |
صفحه 65-73 | ||
سیمین قاسمی زاده؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد | ||