1.

اثر سن از شیرگیری بره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی میش و بره بلوچی

صفحه 435-447
مجید جعفری؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان

2.

اثرات جاذب آلومینوسیلیکاته نانو ساختار فرآوری شده فیزیکی بر عملکرد، وزن نسبی اجزای لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خونی جوجه‎ گوشتی تحت چالش با آفلاتوکسین B1

صفحه 489-500
حسن کیهانی یزدی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ علی اله رسانی

3.

تجزیه و تحلیل پروفایل بیان ایزو فرم‌های ژن‌های مرتبط با باقیمانده خوراک مصرف‌شده در کبد مرغ بومی اصفهان و مرغ سویه راس با استفاده از داده‌های RNA-Seq

صفحه 541-552
حمیدرضا ایزدنیا؛ مجتبی طهمورث پور؛ محمدرضا بختیاری زاده؛ محمدرضا نصیری؛ سعید اسماعیل خانیان

4.

بررسی اثر روش‌های مختلف خشک کردن برگ بلوط گونه Q. persica و افزودن پلی‎اتیلن‎گلیکول بر غلظت ترکیبات فنولی، جمعیت پروتوزوآیی و تولید گاز متان

صفحه 449-462
زینب غلامی؛ فرشید فتاح نیا؛ حسین جهانی عزیزآبادی؛ گلناز تاسلی

5.

تاثیر گیاه گزنه Urtica dioica)) بر پارامترهای سرم و بیان ژن‌های نیتریک اکسید سنتتاز و اندوتلین‌1 در جوجه‌های گوشتی درگیر با فشار خون ریوی

صفحه 501-512
بهنام احمدی پور؛ فریبرز خواجعلی

6.

بررسی عملکرد الگوریتم هوشمند تجزیه مقدار تکین (SVD) در بازیابی ژنوتیپ‌های از دست رفته در سناریوهای مختلف از تعداد نشانگر، اندازه جمعیت و فراوانی آلل نادر

صفحه 553-560
فرهاد غفوری کسبی؛ علی گودر تله جردی

7.

پاسخ هضمی گوسفند مهربان به شکل فیزیکی دانه جو و استفاده از موننسین در جیره

صفحه 463-476
شهرام نجفی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ علی اصغر ساکی؛ احمد احمدی

8.

تأثیر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل سوخت‌وساز، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین خام جو بدون پوشینه در جوجه‌های گوشتی

صفحه 513-523
حمید طیموری؛ حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان

9.

تعیین خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی

صفحه 477-488
فاطمه گنجی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی

10.

تأثیر سطوح و منابع متیونین و جایگزینی آن با بتائین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی در دو شرایط دمایی متداول و تنش گرمایی

صفحه 525-540
فاطمه صاحبی اعلا؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب