آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,969
تعداد مقالات20,246
تعداد مشاهده مقاله19,292,975
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,718,039

1.

ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 107-120
سید علی محمدی؛ محسن قدس روحانی؛ مسعود نجف نجفی؛ مرتضی کاشانی نژاد

2.

ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 543-563
مصطفی کاشانی نژاد؛ مسعود نجف نجفی؛ محسن قدس روحانی؛ مرتضی کاشانی نژاد

3.

بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

دوره 6، شماره 3، مهر 1389
محسن قدس روحانی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

4.

بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ

دوره 20، شماره 1، بهمن و اسفند 1402، صفحه 19-34
محمد هادیان؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محسن قدس روحانی

5.

بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)

دوره 1، شماره 1، فروردین 1384
محسن قدس روحانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

6.

تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر

دوره 7، شماره 3، مهر 1390
حسن رشیدی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ محسن قدس روحانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب