آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,991
تعداد مقالات20,494
تعداد مشاهده مقاله25,559,886
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,381,617

1.

اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
فروغ زارع نژاد؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

2.

اثر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر ویژگی‌های پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 321-334
نسرین ملکی زاده؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری؛ خشایار سرابندی

3.

بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست‌فعال میوه زغال اخته

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 759-770
روح اله پاشایی بهرام؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی

4.

بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق

دوره 7، شماره 4، دی 1390
شیوا امامی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ سید عباس رأفت؛ یوسف رمضانی

5.

بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 335-346
راحله بذرافشان؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری

6.

تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری

دوره 7، شماره 3، مهر 1390
الهام نورمحمدی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رأفت

7.

تشخیص مارگارین در کره

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
رویا فتحی تیل؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محبوب نعمتی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ سید عباس رأفت

8.

تولید دوشاب غنی‌شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
فریبا یاغچی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ رحیم محمدی وش بگتاش؛ علی اکبر علیزاده

9.

تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو

دوره 9، شماره 4، دی 1392
عسل گچ پزیان؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ محبوب نعمتی؛ صادق علیجانی؛ عفت احمدی اقدم


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب