آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,567
تعداد مشاهده مقاله27,381,546
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,155,386

1.

اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 351-358
سیدجواد حسینی؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم نبی پور؛ احمد حسن آبادی

2.

اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 328-339
نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده

3.

اثر تراکم انرژی و مواد مغذی جیره‌ غذایی بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در دوره پس از تولک‌بری مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 197-209
سعید باقری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم؛ حیدر زرقی

4.

اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویا‌ی برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌ خروس‌های گوشتی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 123-135
مهدی میهن دوست؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

5.

اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 2، تیر 1394، صفحه 139-152
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

6.

اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (Yucca Schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد، متابولیت‌‌های خون، سیستم‌ ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 69-80
احسان امیربیک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم

7.

اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهاربرعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلرید کربن

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 447-455
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی؛ سارا بهشتی مقدم

8.

اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

9.

استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 61-72
حشمت سپهری مقدم؛ حسن نصیری مقدم؛ محسن دانش مسگران

10.

برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391
مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

11.

برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه‌های گوشتی راس 308 وکاب 500

دوره 4، شماره 4، دی 1390
مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

12.

بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دارچین با آنتی‌ بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 47-57
محمدعلی بهروز لک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی

13.

تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پیه

دوره 5، شماره 1، فروردین 1392
محمد الزوقری؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم

14.

تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 34-46
محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمدرضا راجی؛ رضا فرهوش؛ اصغر زربان

15.

تأثیر سطوح مختلف سویای اکسترود شده و آنزیم آویزایم بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 2، تیر 1389
حسن نصیری مقدم؛ مونا آزادگان مهر؛ لیلا زرتاش؛ محمود سالمی

16.

تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف گندم

دوره 5، شماره 1، فروردین 1392
وفا متجدد؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی

17.

تأثیر محدودیت غذایی در سنین پایین بر عملکرد و غلظت تیروکسین سرم خون جوجه های گوشتی

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم

18.

تعیین انرژی قابل متابولیسم ذرت ‌فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره‌های با و بدون مکمل آنـزیمی بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی در دوره 24 –1 روزگی

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 369-388
محسن تیموری؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

19.

تعیین انرژی قابل متابولیسم، کیفیت پروتئین و ترکیب شیمیایی پودر خون در جوجه‌های گوشتی و خروس‌های بالغ لگهورن

دوره 3، شماره 1، فروردین 1390
مهدی غفوریان‌راد؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

20.

تعیین معادلات رگرسیونی پیش‌بینی مقادیر انرژی قابل متابولیسم ارقام پرتولید جو در ایران و مقایسه نتایج حاصل با نتایج روش NIRS و ارقام مندرج در جداول NRC بر اساس عملکرد جوجه‌های گوشتی نر

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 61-73
احمد ملک زادگان؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسین مروج؛ حیدر زرقی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب