1.

Fatty acid composition, rheological and thermal properties of butter from sheep’s and omega-3 cow’s milks

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 66-79
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مهدی کاشانی نژاد

2.

ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 107-120
سید علی محمدی؛ محسن قدس روحانی؛ مسعود نجف نجفی؛ مرتضی کاشانی نژاد

3.

ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 543-563
مصطفی کاشانی نژاد؛ مسعود نجف نجفی؛ محسن قدس روحانی؛ مرتضی کاشانی نژاد

4.

بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست همزده کم‌چرب

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 55-67
مسعود نجف نجفی؛ حمیدرضا شاطری؛ مرتضی کاشانی نژاد

5.

بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
سید محمد علی رضوی؛ مرتضی کاشانی نژاد

6.

سینتیک خشک‌کردن کف خامه شیر شتر به روش کف پوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1401
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ محمد رضا صلاحی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.