آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,880
تعداد مقالات19,744
تعداد مشاهده مقاله12,640,252
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,734,984

1.

ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 107-120
سید علی محمدی؛ محسن قدس روحانی؛ مسعود نجف نجفی؛ مرتضی کاشانی نژاد

2.

ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 543-563
مصطفی کاشانی نژاد؛ مسعود نجف نجفی؛ محسن قدس روحانی؛ مرتضی کاشانی نژاد

3.

بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 55-67
مسعود نجف نجفی؛ حمیدرضا شاطری؛ مرتضی کاشانی نژاد

4.

بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
سید محمد علی رضوی؛ مرتضی کاشانی نژاد

5.

خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 66-79
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ مهدی کاشانی نژاد

6.

سینتیک خشک‌کردن کف خامه شیر شتر به روش کف‌پوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 65-79
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ محمد رضا صلاحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب