آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,565
تعداد مشاهده مقاله27,226,332
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,112,419

1.

اثر باکتری‌های محرک رشد در شرایط آبکشت بر غلظت آهن، عملکرد و ترکیبات فنولیک کاهو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 بهمن 1402
پرستو مولائی؛ فاطمه نکونام؛ محمد بابا اکبری ساری

2.

ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشه‌ای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
سحر لشگری؛ مجید جوانمرد

3.

ارزیابی محتوای عناصر غذایی، ترکیبات بیو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی قارچ دارویی گانودرما لوسیدوم(Ganoderma lucidum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مرداد 1401
ژاله زندوی فرد؛ مجید عزیزی؛ مجید درودی؛ آذر حسینی

4.

استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 529-542
فاطمه فرزانه مقدم؛ جواد سرگلزایی؛ شادی بلوریان

5.

بررسی اثر روش استخراج با حلال‌های آب و متانول بر ویژگی‌های ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بن‌سرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro”

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 83-91
محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

6.

بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
الهام گرمسیری؛ مسعود رضائی؛ امیررضا شویکلو؛ آریا باباخانی

7.

تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی گیاهان شورزی سلمکی ساقه‌سفید، سیاه‌شور و اشنان به‌صورت انفرادی یا مخلوط در شترهای یک کوهانه

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 339-352
اکبر ابرغانی؛ مرتضی چاجی؛ هرمز منصوری؛ مرتضی ممویی؛ خلیل میرزاده؛ هدایت اله روشنفکر

8.

تولید و ارزیابی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره هندوانه کوهی

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 169-180
معصومه سلامتیان؛ یونس زاهدی دیزج یکان؛ رضوان شاددل

9.

عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 35-46
بهروز علیزاده بهبهانی؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ محمد نوشاد

10.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 477-488
عادله محمدی؛ سعیده عربشاهی دلویی

11.

مروری بر روش های بازیابی و حذف ترکیبات فنولی از پساب واحدهای استحصال روغن زیتون

دوره 5، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 37-48
عزت عسگرانی؛ فرزانه براتی

12.

مقایسه تاثیر زمان و روش‌ استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی‌اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 273-281
محمد دولت‌آبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

13.

مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 223-233
مهسا علیخانی فرادنبه؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ مریم قادری قهفرخی

14.

ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 28-38
عادله محمدی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ کیریاکی زینویادو؛ چاریس گالاناکیس



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب