1.

اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 65-78
سیما شمسایی؛ سید محمد علی رضوی؛ بهاره عمادزاده؛ اسماعیل عطای صالحی

2.

ارزیابی ویژگی‌های ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris)

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 79-91
نازنین فاطمه رحمتی؛ آرش کوچکی؛ مهدی وریدی؛ رسول کدخدایی

3.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیط‌های روغنی و امولسیون‌های روغن در آب آنها

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 743-753
آزاده مردانی قهفرخی؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

4.

بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 مهر 1400
الهام رنجبر ندامانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ شارلوت جاکوبسن؛ وحید خوری

5.

بهبود ویژگی‌های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 584-596
عبدالخالق گل کار؛ علی نصیرپور؛ جواد کرامت

6.

تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 31-40
سحر پاکباطن؛ مهدی کریمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی

7.

فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 588-595
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ سعید جانی؛ علی شریف

8.

مقایسه سمیت تماسی سه فرمولاسیون لامبدا- سی هالوترین روی پوره سن یک سوسری آلمانیBlattella germanica (L.) (Blattaria: Blattellidae)

دوره 26، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 450-456
آیدا صبور صادق زاده؛ غلامحسین مروج؛ سعید هاتفی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.