1.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 565-571
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

2.

بررسی مقاومت ریزکپسول‌های روغن ماهی در شرایط شکمبه‌ و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1391
رشید صفری؛ رضا ولی زاده؛ رسول کدخدائی؛ بی بی نرجس علم الهدی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان

3.

تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیت‌های خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه‌ بزهای شیرده سانن

دوره 6، شماره 3، زمستان 1392، صفحه 239-247
رشید صفری؛ رضا ولی زاده؛ رسول کدخدایی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ عین اله عبدی قزلجه

4.

تاثیر تغذیه منابع مختلف چربی‌ در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میش‌های افشاری

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 437-449
مهدی قهرمانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ غلامعلی مقدم؛ حمید پایا

5.

فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 588-595
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ سعید جانی؛ علی شریف

6.

گوارش‌پذیری مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد تولیدی در پاسخ به منبع دانه غله و مکمل روغن در جیره گاوهای شیری هلشتاین

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 285-293
شهریار کارگر؛ غلام رضا قربانی؛ محمد خوروش


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.