آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,412,199
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,403,961

1.

ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 906-991
سرور لطفی شیرازی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

2.

ارزیابی و مقایسه ویژگی‌های میکروبی، حسی و پخت اسپاگتی‌های تولیدی به‌روش قدیمی و مدرن

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
بهزاد ناصحی

3.

ارزیابی ویژگی‏های تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 631-647
علیرضا عباسی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

4.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 451-462
الهام قیامی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی

5.

تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 847-864
نسیم حسن پور؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی

6.

تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 1-11
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ الهام انصاری فر؛ محمد خلیلیان موحد؛ فریده صالحی پور

7.

تاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیت‌های خون و ریخت‌شناسی مخاط روده جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 182-189
صفا ژاله؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ سیدعلی میرقلنج

8.

تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 تیر 1402
الناز میلانی؛ زهرا دهقان؛ ندا هاشمی

9.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک‌شده به‌روش اسمزی

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 363-374
سودابه عین افشار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب