تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,797 |
تعداد مقالات | 19,102 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,377,987 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,709,709 |
1. | ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج | |
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 906-991 | ||
سرور لطفی شیرازی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی | ||
2. | ارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن | |
دوره 10، شماره 3، مهر 1393 | ||
بهزاد ناصحی | ||
3. | ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج | |
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 631-647 | ||
علیرضا عباسی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی | ||
4. | ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختارفرآورده بافت داده شده کینوآ | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401 | ||
الناز میلانی؛ آرش کوچکی؛ الهام قیامی | ||
5. | تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم | |
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 847-864 | ||
نسیم حسن پور؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی | ||
6. | تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای میانوعده حاوی پودر عناب | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 1-11 | ||
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ الهام انصاری فر؛ محمد خلیلیان موحد؛ فریده صالحی پور | ||
7. | تاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیتهای خون و ریختشناسی مخاط روده جوجههای گوشتی | |
دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 182-189 | ||
صفا ژاله؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ سیدعلی میرقلنج | ||
8. | خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتیاکسیدانی چهار رقم آلبالو خشکشده بهروش اسمزی | |
دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 363-374 | ||
سودابه عین افشار | ||