تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,799 |
تعداد مقالات | 19,112 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,412,808 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,738,577 |
1. | اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال | |
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 751-763 | ||
زهرا صدری صائین؛ محمدرضا خانی؛ وجیهه فدائی نوغانی | ||
2. | بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های تغذیه ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی | |
دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 207-220 | ||
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا | ||
3. | بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگیهای کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی | |
دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 25-35 | ||
تکتم یاسمنی فریمانی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ مریم تات | ||
4. | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزهدار شده با استفاده از روشهای چندمتغیره متقارن و نامتقارن | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401 | ||
سیامک غیبی؛ امیر پورفرزاد؛ احد راستکار الهوردی زاده | ||
5. | بهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا | |
دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 125-143 | ||
فریبا حدیدی؛ علی گنجلو؛ محمد هادی فکور | ||
6. | تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا | |
دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 371-381 | ||
حسین جوینده؛ مجید نوش کام؛ امیربهادر داوری | ||