آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,396,395
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,397,409

1.

اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 751-763
زهرا صدری صائین؛ محمدرضا خانی؛ وجیهه فدائی نوغانی

2.

بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 207-220
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

3.

بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی

دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 25-35
تکتم یاسمنی فریمانی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ مریم تات

4.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 349-364
سیامک غیبی؛ امیر پورفرزاد؛ احد راستکار الهوردی زاده

5.

بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 125-143
فریبا حدیدی؛ علی گنجلو؛ محمد هادی فکور

6.

تأثیر روش‌های مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 371-381
حسین جوینده؛ مجید نوش کام؛ امیربهادر داوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب