آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,778,372
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,104,571

1.

اثر تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر صفات کمّی و کیفی علوفه ارزن دم‌روباهی (Setaria italica L.) رقم باستان در شرایط آب ‌و هوایی سیستان

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 195-209
محمد علی کریمیان؛ محمد فروزنده

2.

اثر سطوح مختلف کود مرغی پلیت شده و کود شیمیایی بر کیفیت علوفه و عملکرد دانه ذرت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 فروردین 1402
سارا دارابی؛ غلامرضا حیدری؛ شیوا خالص رو؛ حسین جهانی عزیزآبادی

3.

اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

4.

اثر کاهش سطح پروتئین جیره غذایی بر بازدهی باروری گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 217-224
وحید غلامی؛ حمید امانلو؛ محمد حسین شهیر؛ حمیدرضا میرزایی الموتی

5.

ارزش غذایی تفاله انگور سفید (Vitis vinifera L.) و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد رشد و شاخص های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 585-600
کریم قربانی؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ حسن احمدوند

6.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی علوفه ذرت 260 تحت تاثیر مدیریت تلفیقی کود و بقایای گیاهی

دوره 16، شماره 4، دی 1397، صفحه 861-879
حسنعلی پوراسماعیل؛ مهدی دهمرده؛ احمد قنبری

7.

ارزیابی کمی و کیفی علوفه در کشت مخلوط جو (Hordeum vulgare L.) و نخود‌فرنگی (Pisum sativum L.) در شرایط دیم مراغه

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 435-452
عبدالله جوانمرد؛ مصطفی امانی ماچیانی؛ حمدالله اسکندری

8.

ارزیابی کیفیت علوفه ارزن دم‏روباهی (Setaria italica (L.) P.Beauv) در مراحل مختلف رشد

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 282-288
فاطمه ایزدی یزدان آبادی؛ یوکابد اسماعیل پور اخلمد؛ آرش امیدی؛ محمدعلی بهدانی

9.

ارزیابی کیفیت علوفه در کشت مخلوط ذرت (L. Zea mays) و خلر (Lathyrus sativus L.) تحت تأثیر کودهای فسفری زیستی و شیمیایی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 52-62
مهدی نقی زاده؛ محمد گلوی

10.

بررسی اثر کاربرد مواد آلی، کودهای بیولوژیک و کود شیمیایی بر قابلیت هضم و میزان پروتئین

دوره 9، شماره 4، دی 1390، صفحه 623-630
امیرحسین سعیدنژاد؛ پرویز رضوانی مقدم؛ حمیدرضا خزاعی؛ مهدی نصیری محلاتی

11.

بررسی تأثیر زمان برداشت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی علوفه کنگر فرنگی (Cynara scolymus L.)

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 1081-1092
مرضیه اله دادی؛ یعقوب راعی؛ بابک بحرینی نژاد؛ اکبر تقی زاده

12.

بررسی جنبه‌های اکوفیزیولوژیک و شاخص‌های کیفیت علوفه در کشت مخلوط ذرت (‏Zea mays L.) و لوبیا چشم‌بلبلی (‏Vigna unguiculata L.)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 267-280
مهدی شریفی نژاد؛ احمد قنبری؛ علیرضا سیروس مهر

13.

بررسی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیک سورگوم علوفه‌ای (.Sorghum bicolor L) تحت تأثیر تنش کم‌آبی و کود سیلیس

دوره 21، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 113-126
احسان رضایی؛ حمیدرضا لاریجانی؛ پورنگ کسرایی؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ فرشاد قوشچی

14.

بررسی خصوصیات کمی و کیفی علوفه خلر (Lathyrus sativus L.) و ارزن نوتریفید (Pennisetum sp.) در الگوهای مختلف کشت

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 108-117
ندا پاک گوهر؛ احمد قنبری؛ حسن فرح بخش

15.

تأثیر زمان های مختلف برداشت بر عملکرد و کیفیت علوفه ذرت تحت شرایط کشت مخلوط با گیاهان لگومینه

دوره 12، شماره 2، تیر 1393، صفحه 237-245
شهرام نظری؛ فائزه زعفریان؛ اسفندیار فرهمندفر؛ اسکندر زند؛ سلمان عظیمی سوران

16.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در دوره آغازین و رشد

دوره 4، شماره 3، مهر 1391
احمد حسن آبادی؛ محمد حسین شهیر؛ حسنا حاجاتی

17.

مطالعه کمی و کیفی تولید علوفه در کشت مخلوط کوشیا (Kochia scoparia L.) با ارزن پادزهری (Panicum antidotale Retz.) تحت شرایط آبیاری با آب شور

دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 153-160
محمدعلی فرجیان مشهدی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب