آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,395,155
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,397,148

1.

اثر مقدار نشاسته خوراک آغازین بر شاخص های بدنی، متابولیت های خونی و شاخص های عملکردی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 شهریور 1402
امیرعلی مهدوی شهری؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ سید هادی ابراهیمی؛ امین درزی لمراسکی

2.

اثر منبع و مقدار نشاسته در جیره دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجه‌های خونی تلیسه‌های هلشتاین

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 170-184
حمیدرضا میرزایی الموتی؛ پدرام پناهی ها

3.

ارزیابی خصوصیات کاربردی فیلم‌های زیست‌نانوکامپوزیتی نشاسته حاوی مونت موریلونیت و تیتانیوم‌دی‌اکسید

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 611-626
سید امیر اولیایی؛ بابک قنبرزاده؛ علی اکبر مویدی؛ پریسا پورثانی؛ سیده فاطمه موسوی بایگی؛ محمد رضا بخش امین

4.

اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دی‌اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 113-127
رحمت اله پورعطا؛ حمید جهانگیر اصفهانی؛ ایمان شهابی قهفرخی

5.

بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخص‌های کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 693-703
علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی

6.

بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر برخی خصوصیات فتوسنتزی ارقام کلزا (Brassica napus L.)

دوره 14، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 144-153
فرانک طهماسبی؛ پیمان حسیبی؛ موسی مسکرباشی

7.

بررسی تزریق شیردانی نشاسته یا روغن تخم پنبه با کازئین بر عملکرد شیردهی بزهای سانن

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
مسلم باشتنی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده

8.

بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 517-527
مسعود تقی زاده؛ اسما اقبال

9.

بررسی ویژگی‌های ساختاری، ریخت‌شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 393-404
احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهسا مجذوبی

10.

بررسی ویژگی‌های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت‌های بر پایۀ نشاستۀ اصلاح‌شده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
نسرین جمشیدی کلجکاهی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ محمود صوتی خیابانی؛ علی اکبر انتظامی

11.

تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگی‌های توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلم‌های زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 678-695
سید امیر اولیایی؛ بابک قنبرزاده؛ علی اکبر مویدی؛ فرهنگ عبّاسی

12.

مدل‌سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم‌های نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 420-434
روناک غلامی؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده

13.

مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 1-15
شکوفه تازیکی؛ سید محمد علی رضوی

14.

نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 517-531
محمد گنجه؛ سید مهدی جعفری؛ مهرداد نیاکوثری؛ علی محمد تمدن؛ یحیی مقصودلو



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب