آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,443,290
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,567,118

1.

اثر محلول‌پاشی نانوکلات آهن و تلقیح با باکتری مزوریزوبیوم بر گره زایی ریشه، رشد و عملکرد نخود در شرایط دیم

صفحه 9-18
جواد حمزه ئی؛ سعید نجاری؛ فرشید صادقی؛ محسن سیدی

2.

اثر پرایمینگ بذر با سالیسیلیک اسید روی برخی صفات فتوسنتزی لوبیا چشم‌بلبلی تحت تنش کم‌آبی در مرحله گلدهی

صفحه 19-30
آرش پاک‌مهر؛ فرید شکاری؛ مهدی راستگو

3.

واکنش خصوصیات زراعی، فیزیولوزیکی و کیفی نخود در شرایط دیم به اسید سالیسلیک و سلنیوم

صفحه 31-42
نورعلی ساجدی؛ علی مرتضی چراغی؛ مسعود گماریان

4.

تأثیر پیش تیمار باکتری های محرک رشد (PGPR) بر برخی پارامترهای رشدی و رنگدانه های فتوسنتزی دو رقم گیاه لوبیاسبز (.Phaseolus vulgaris L) تحت تنش شوری

صفحه 43-56
هانیه فیروزی؛ همت اله پیردشتی؛ سید جابر حسینی

5.

ارزیابی اثر سیلیسیم بر صفات فیزیولوژی، کیفی و کمّی لوبیا (Phaseolus vulgaris) در تنش شوری

صفحه 57-70
سارا پرنده؛ غلامرضا زمانی؛ محمدحسن سیاری؛ محمدقادر قادری

6.

بررسی اثر متانول بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک نخود (Cicer arietinum L.) تحت تنش خشکی

صفحه 71-82
سعیدرضا حسین‌زاده؛ منیرة چنیانی؛ اعظم سلیمی

7.

واکنش‌های فیزیولوژیکی گیاه عدس (Lens culinaris Medik) به تنش شوری و محلول پاشی با سالیسیلیک‌اسید

صفحه 83-98
راضیه کایدنظامی؛ حمیدرضا بلوچی

8.

تحلیل های آماری چند متغیره برای صفات نخود(Cicer arietinum L.) در شرایط آبیاری محدود

صفحه 99-110
مریم پیرزاده مقدم؛ عبدالرضا باقری؛ سعید ملک زاده شفارودی؛ علی گنجعلی

9.

شناسایی نماتدهای پارازیت گیاهی جمع‌آوری‌شده از مزارع حبوبات در استان خراسان شمالی

صفحه 111-118
سمیرا احمدی؛ عصمت مهدیخانی مقدم؛ ساره بقایی داوری

10.

بررسی پایداری ژنوتیپ‌های لوبیا به بیماری سوختگی باکتریایی معمولی با عاملXanthomonas axonopodis pv. phaseoli با روش‌های رگرسیونی، امی (AMMI) و مویر(Muir)

صفحه 119-130
حمیدرضا دری؛ محمدرضا لک؛ بهروز اسدی

11.

بررسی اثرات دورکنندگی اسانس گیاهان اسطوخودوس و آویشن شیرازی روی سوسک چهارنقطه ای حبوبات و ارتباط آن با ترکیبات تشکیل دهنده اسانس ها

صفحه 131-138
زهرا گلستانی کلات؛ غلامحسین مروج؛ مجید عزیزی ارانی

12.

ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و ممانعت‌کنندگی فیلم خوراکی بر پایة ایزولة پروتئین خلر (Lathyrus sativus) با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 139-150
امین حسین‌زاده؛ الناز میلانی؛ امیرحسین الهامی‌راد؛ محمدحسین حداد خداپرست


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب