آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,659,189
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,728,967

1.

اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
پرویز بشیری؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ ناصر صداقت؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی نصیری محلاتی

2.

اثر ضدباکتریایی سالمونلا در فیلم ژلاتین-پلولان-نانوفیبر سلولز برعلیه سالمونلا تایفی موریوم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 مرداد 1402
اسما انتظاری؛ ناصر صداقت؛ گلشن شاکری

3.

بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
هما بقایی؛ فریماه آقایی؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی

4.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته‌شده طی زمان ماندگاری

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 415-427
ناصر صداقت؛ سارا خشنودی

5.

بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک‌کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی‌های کیفی کشمش

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 226-238
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

6.

بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 1-11
ناصر صداقت؛ مریم رستگاری؛ سارا خشنودی؛ علی شریف

7.

بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته‌بندی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی برگه خربزه

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 403-414
شهره نیکخواه؛ ناصر صداقت

8.

بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه نعطاف پذیر

دوره 4، شماره 1، فروردین 1387
فرشته حسینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ ناصر صداقت

9.

بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف

دوره 7، شماره 1، فروردین 1390
ناصر صداقت؛ جواد توکلی

10.

بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 22-30
ناصر صداقت؛ نفیسه واحدی

11.

تأثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی‌های مکانیکی، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته

دوره 6، شماره 2، تیر 1389
یونس زاهدی دیزج یکان؛ ناصر صداقت؛ بابک قنبرزاده

12.

تأثیر پوشش‌های خوراکی لیپیدی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 496-507
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

13.

تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده

دوره 5، شماره 1، فروردین 1388
مهسا ضیابخش دیلمی؛ ناصر صداقت؛ فخری شهیدی

14.

تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 546-559
ناصر صداقت؛ قدسیه مرادی؛ سارا خشنودی؛ آرش کوچکی

15.

تاثیر انواع مختلف سیستم های بسته بندی بر پایداری پسته خشک خام در شرایط مختلف

دوره 3، شماره 2، مهر 1386
ناصر صداقت؛ محمدباقر حبیبی نجفی

16.

تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه‌ای رویال طی دوره نگهداری

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 363-378
علی شهدادی ساردو؛ ناصر صداقت؛ مسعود تقی زاده؛ الناز میلانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب