آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,257
تعداد مشاهده مقاله19,718,136
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,060,321

1.

اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته

دوره 1، شماره 1، فروردین 1384
معصومه مهربان سنگ آتش؛ هاشم پورآذرنگ؛ سید علی مرتضوی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ اشرف گوهری اردبیلی

2.

ارزیابی ویژگی‏ های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کم‌سدیم

دوره 19، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 143-166
معصومه مهربان سنگ آتش؛ مریم دادرس مقدم؛ سید علی مرتضوی؛ هانیه یاربی

3.

بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیه‌سازی‌شده معده انسان

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
مرضیه کته شمشیری؛ علی محمدی ثانی؛ محبوبه سرابی جماب؛ پریا رهنما وثوق؛ معصومه مهربان سنگ آتش

4.

بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 93-106
مرضیه سلامی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

5.

بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 353-363
احمد احتیاطی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ رضا کاراژیان؛ زهرا نظری؛ فرزاد صادقی

6.

تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست‎فعال خمیر

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 555-568
رضا باتقوا؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

7.

جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش‌های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی‌های مورفولوژیکی و مولکولی

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 13-21
محبوبه سرابی جماب؛ فخری شهیدی؛ احمدرضا بهرامی؛ سید علی مرتضوی؛ محمدرضا نصیری؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ مرضیه حسینی نژاد

8.

مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین

دوره 9، شماره 1، فروردین 1392
المیرا حقیقی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ سید علی مرتضوی؛ محبوبه سرابی جماب؛ ریحانه نوربخش؛ محمد آرمین


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب