1.

اثر آنتی‌اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله‌شده به‌روش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 669-685
فروزان جلالی زند؛ محمد گلی

2.

بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 701-716
مرتضی حیدریان؛ محمد گلی

3.

بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به‎روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 273-285
دلارام حامی؛ محمد گلی

4.

بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 73-84
الناز شفیعی؛ محمد گلی

5.

بهینه‌یابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی‌شده با استویا و گیاه آزی‌وش به‌روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 29-42
محمدجواد گلیه؛ محمد گلی

6.

تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 411-426
فاطمه بهرامی؛ هاجر عباسی؛ محمد گلی

7.

تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 287-299
فروزان جعفری؛ نفیسه زمین‌دار؛ محمد گلی؛ زهرا قربانی

8.

تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 165-177
نرگس بابایی؛ محمد گلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب