آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,411,821
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,403,855

1.

اثر آنتی‌اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله‌شده به‌روش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 669-685
فروزان جلالی زند؛ محمد گلی

2.

بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 701-716
مرتضی حیدریان؛ محمد گلی

3.

بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به‎روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 273-285
دلارام حامی؛ محمد گلی

4.

بهینه‌سازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 73-84
الناز شفیعی؛ محمد گلی

5.

بهینه‌یابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنی‌شده با استویا و گیاه آزی‌وش به‌روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 29-42
محمدجواد گلیه؛ محمد گلی

6.

تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 411-426
فاطمه بهرامی؛ هاجر عباسی؛ محمد گلی

7.

تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 287-299
فروزان جعفری؛ نفیسه زمین‌دار؛ محمد گلی؛ زهرا قربانی

8.

تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 165-177
نرگس بابایی؛ محمد گلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب