آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,963
تعداد مقالات20,595
تعداد مشاهده مقاله28,115,509
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,382,931

1.

اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 415-427
هادی قربانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

2.

اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 161-173
فرشید صراف؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

3.

اثر افزودن گیاهان کاکوتی، نعنا و پونه به شیر بر عملکرد، متابولیت های شیمیایی خون و جمعیت میکروبی مدفوع گوساله های هلشتاین

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 57-71
نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ سید علیرضا وکیلی

4.

اثر مکمل روغن کتان و تزریق ویتامین‌های (A, D3, E) بر عملکرد و متابولیت‌های سرم گوساله‌های ماده شیر‌خوار

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 305-315
مهرداد موحد نسب؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان

5.

اثر منابع مورد استفاده در پروتئین خوراک بر بازده نیتروژن و بیان ژن ناقل اوره (نوع ب) در بره‌های نر بلوچی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین ‌خام

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 146-157
الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ سید علیرضا وکیلی

6.

اثر مواد فعال سطحی(سورفاکتانت ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز-پولکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1402
فرزانه محمدی؛ محسن دانش مسگران؛ سید علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ Mohammadreza Hosseindokht

7.

ارزیابی تأثیر متقابل آفلاتوکسین B1 و جاذب‌های سم آلومینوسیلیکاته بر فراسنجه‌های تولیدگاز، تخمیر و هضم شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 277-289
محسن مجتهدی؛ محسن دانش مسگران؛ مجید حیاتی آشتیانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ سید مرتضی وقار سیدین

8.

بررسی تأثیر استفاده از اسانس پونه کوهی (Origanum L.onites) و گل ختمی (Althaea officinalis) در شیر بر ویژگی‌های رشد و پاسخ‌های متابولیکی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 1-16
احسان قائمی راد؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

9.

بررسی تاثیر pH و اسانس‌های رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر ویژگی‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 163-178
سید علیرضا وکیلی؛ سارا ساکی؛ محسن دانش مسگران؛ فرشته علی پور

10.

بررسی ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم دانه‌ خلر فرآوری شده با روش‌های مختلف حرارتی در شرایط in vitro و in situ

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 27-41
حسین راست پور؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ رضا ولی زاده

11.

تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 69-88
امیر هنرمند؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی

12.

تأثیر ویتامین‌های محلول در چربی( D3 ,A وE ) و روغن بذر کتان بر فراسنجه‌های خونی و سیستم ایمنی گوساله‌های شیرخوار

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 137-150
مهرداد موحد نسب؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب