1.

اثر محتوای رطوبتی بر برخی خواص فیزیکی زرشک

دوره 1، شماره 1، 1390
احسان ولایتی؛ باقر عمادی؛ مهدی خجسته پور؛ محمد حسین سعیدی راد

2.

ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های زرشک وحشی (spp. Berberis) در استان‌های البرز و تهران با استفاده از نشانگرهای ریخت شناسی و میوه شناسی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 آبان 1400
محی الدین پیرخضری

3.

بررسی اثر رطوبت بر خواص مکانیکی و سرعت حد میوه زرشک

دوره 1، شماره 2، 1390
احسان ولایتی؛ باقر عمادی؛ مهدی خجسته پور؛ محمد حسین سعیدی راد

4.

بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris)

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 627-636
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ الناز میلانی؛ یحیی مقصودلو

5.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا

دوره 8، شماره 1، بهار 1391
اشرف نظریان؛ سید علی مرتضوی؛ مجید عرب عامری؛ مرضیه بلندی؛ محمد مهدی کریم خانی

6.

شناخت عامل‌های مؤثر بر مخاطرات طبیعی تولیدکنندگان زرشک و عناب در خراسان جنوبی با رهیافت GFA

دوره 33، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 351-361
محمد حسین کریم؛ امیر دادرس مقدم؛ سید مهدی حسینی؛ سید محسن سیدان

7.

مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 250-260
محمد فرهادی چیتگر؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ احمد بالندری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.