آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,950,154
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,926,762

1.

اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 159-170
ندا درخشان؛ علی اکبر شکوهیان؛ بهرام فتحی آچاچلوئی

2.

اثر محلول پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 خرداد 1402
رحمان یوسفی؛ محمدرضا پورقیومی؛ سید سمیح مرعشی؛ علی قاسمی

3.

ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید چغندرقند (Beta vulgaris L.) با روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: مزارع استان خراسان جنوبی)

دوره 4، شماره 2، تیر 1391، صفحه 112-120
حمزه میرحاجی؛ مهدی خجسته پور؛ مجید عباسپور فرد؛ سید محمد مهدوی شهری

4.

بررسی اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و سن مزرعه بر ویژگی های زراعی زعفران ((Crocus sativus L.

دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 134-142
الهام عزیزی؛ محبوبه جهانی کندری؛ رضا دیوان

5.

بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست هم‌زده طی نگهداری

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 93-106
مرضیه سلامی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

6.

بررسی تاثیر pH و اسانس‌های رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر ویژگی‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 163-178
سید علیرضا وکیلی؛ سارا ساکی؛ محسن دانش مسگران؛ فرشته علی پور

7.

بررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانی

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 192-200
روح اله منتقمی راد؛ ابراهیم احمدی؛ حسن ساریخانی

8.

بررسی غیرمخرب فاکتورهای کیفی آبمیوه مرکبات در خلال انبارمانی با کمک پردازش تصویر

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 262-272
سامان آبدانان مهدی زاده؛ مهران نوری؛ مریم سلطانی کاظمی؛ سمیه امرایی

9.

تأثیر تلقیح دو گانه باکتری تیوباسیلوس (Thiobacillus thiooxidans) و قارچ میکوریز (Glomus spp.) بر تغذیه ذرت در سطوح مختلف گوگرد

دوره 29، شماره 3، شهریور 1394، صفحه 718-729
احمد غلامی؛ علی انصوری؛ حمید عباس دخت؛ علیرضا فلاح نصرت آباد

10.

تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو

دوره 9، شماره 4، دی 1392
حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو

11.

تاثیر سطوح مختلف محلول‌پاشی عناصر ریزمغذی روی، آهن و منگنز بر خصوصیات زایشی و عملکرد انگورVitis vinifera L. در برخی تاکستان‌های استان زنجان

دوره 36، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 443-457
حاجعلی محبی؛ علی عبادی؛ مهدی طاهری؛ محبوبه ضرابی؛ محمدرضا بی همتا

12.

تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.)

دوره 27، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 102-109
مهسا طایفه؛ محمد معز اردلان؛ فرید باقری

13.

مقایسه ویژگی‌های تکنولوژیکی جدایه های حاصل از ماست سنتی خراسان با آغازگر تجاری در تولید ماست

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 485-500
فاطمه برمک؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی؛ محمد رضا عدالتیان دوم



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب