آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,637,463
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,000,320

1.

اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 شهریور 1402
فخرالدین صالحی؛ معین اینانلودوقوز؛ سارا قزوینه؛ پریسا مرادخانی

2.

ارتباط بین کرنش دوقلویی و پدیده‌ی چروکیدگی سطحی در تغییر شکل موم‌سان فولاد آستنیتی منگنزی

دوره 25، شماره 2، مهر 1393
مجید عباسی؛ شهرام خیراندیش؛ جلال حجازی؛ یوسف خرازی

3.

استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
محمدرضا امیریوسفی؛ محبت محبی؛ فرامرز خدائیان

4.

بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقه‌های سیب خشک‌شده با استفاده از پردازش‌ تصویر

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 527-540
جواد صفری؛ سید جعفر هاشمی؛ آزاده رنجبر ندامانی

5.

بررسی تغییرات و مدل سازی ریاضی چروکیدگی سیر (Allium sativum L.) در طی خشک کردن به صورت همرفتی

دوره 2، شماره 1، 1391
مجید رسولی؛ سیدصادق سیدلو هریس

6.

بررسی مُرفولوژی لایههای اکسیدی زمان کوتاه در مذاب آلومینیم خالص

دوره 23، شماره 2، آبان 1391
بهزاد نایبی؛ مهدی دیواندری؛ سید امیر آذرمهر

7.

تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه‌ای رویال طی دوره نگهداری

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 363-378
علی شهدادی ساردو؛ ناصر صداقت؛ مسعود تقی زاده؛ الناز میلانی

8.

مدل‌سازی فرآیند خشک شدن برگه سیب‌زمینی در خشک‌کن مایکروویو به کمک شبکه‌عصبی مصنوعی و بینایی ماشین

دوره 11، شماره 2، 1400، صفحه 263-275
سمیه رضایی؛ ناصر بهروزی خزاعی؛ حسین درویشی

9.

مقایسه انرژی ویژه و بازده خشک‌کن خورشیدی تحت‌تأثیر نوع جمع‌کننده و بررسی برخی خصوصیات گوجه‌فرنگی خشک‌شده

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 717-728
هادی صمیمی اخیجهانی

10.

مقایسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژی و پارامترهای کیفی شلغم رقم سر ارغوانی

دوره 5، شماره 1، 1394، صفحه 143-153
حسن صدرنیا؛ هادی منفرد؛ مهدی خجسته پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب