آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,621,453
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,988,653

1.

اثر روغن جوانه‌گندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 777-787
محمدتقی گلمکانی؛ مرضیه موسوی نسب؛ ملیحه کرامت؛ آذین آژند

2.

ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینه‌یابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به

دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 750-757
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

3.

بررسی اثرات پیش‌تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو در تغییرات بعضی از عوامل فیزیولوژیکی برگ گیاه کنگرفرنگی در خشک‌کن بستر سیال

دوره 17، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 73-83
محسن آزادبخت؛ بهاره اسحاقی؛ علی متولی؛ عظیم قاسم نژاد

4.

بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلی‎فنول هاو فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سبز

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 285-295
اکرم آریان فر؛ فخری شهیدی؛ رسول کدخدایی؛ مهدی وریدی

5.

بررسی و بهینه‌یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 327-336
قاسم یوسفی؛ زهرا امام جمعه

6.

بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 605-619
محمدتقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ نصیره علوی؛ آزیتا حسین زاده فربودی

7.

تأثیر پیش‌تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ‌کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo)

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 48-55
نینا دلیری؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

8.

تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 35-45
حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری

9.

تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 227-239
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

10.

تاثیر گرمادهی با مایکروویو بر مرگ و میر آفت شب پره هندی در محصول پسته

دوره 27، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 18-25
حمید حاج محمدی؛ حسن صدرنیا؛ محمدحسین عباسپور فرد

11.

طراحی و ساخت یک سامانه هشدار عدم سقوط بذر در خطی‌کار دستی یک ردیفه

دوره 11، شماره 2، 1400، صفحه 131-143
امید اسمند؛ سیدرضا موسوی سیدی؛ داود کلانتری

12.

مدل‌سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه‌دانه تحت تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 17-26
حمید بخش ابادی؛ حبیب الله میرزایی؛ علیرضا قدس ولی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیایی فر

13.

مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 349-362
مهدی برمور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده

14.

مدل‏سازی و ‏بهینه‏سازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 235-247
بهمن ساعدپناه؛ ناصر بهروزی خزاعی؛ جلال خورشیدی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب