آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,817
تعداد مشاهده مقاله39,391,090
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,268,354

1.

اثر ال-‌آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای ’پیارم‘ طی انبار

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 669-683
پوران کریمی تزرجی؛ سمیه رستگار؛ حامد حسن زاده خانکهدانی

2.

اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro)

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 252-259
مهسا همدانی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری

3.

بررسی اثر پوشش‌های خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 237-247
علی اکبر شکوهیان؛ شهریار عینی زاده؛ مهرداد دشتی

4.

بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک و اسید سیتریک بر برخی از ویژگی های کیفی و بار میکروبی هندوانه برش‌خورده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 مرداد 1403
وحید عجمی؛ سید حسین نعمتی

5.

بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 798-807
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی

6.

پیش‌بینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 171-191
شیما نصیری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مریم نداف زاده

7.

تأثیر 1-متیل‌سیکلو‌پروپن و کلرید کلسیم بر افزایش طول عمر انباری میوه رسیده سبز زیتون رقم "میشن"

دوره 27، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 488-494
مهدی مکوندی؛ سعادت شاهپوری؛ علی اکبر رامین

8.

تأثیر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس آویشن شیرازی بر صفات کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritiana Lam.) در طول انبار

دوره 20، شماره 4، مهر و آبان 1403، صفحه 465-483
عالیه سادات رفعت حقیقی؛ لیلا جعفری؛ عبدالمجید میرزاعلیان؛ فرزین عبدالهی

9.

تأثیر تیمارهای ویتامین C و B بر عملکرد قارچ تکمه‌ای و عمر پس از برداشت آن

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 43-56
سعید خسروی؛ مریم حقیقی؛ منیره محنت کش

10.

تأثیر محلول پاشی پس از برداشت اسانس آویشن بر عمر انبار مانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم)

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 547-555
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی؛ رقیه همتی

11.

توسعه مدل پیشگو به‌منظور تعیین سفتی میوه "به" به‌کمک برنامه‌نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 655-667
شیما نصیری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری

12.

حفظ کیفیت اورلاندو تانجلو طی انبار با کاربرد قبل از برداشت ملاتونین و پس از برداشت پوشش زانتان

دوره 20، شماره 3، مرداد و شهریور 1403، صفحه 49-64
سکینه ملایی محمد آبادی؛ سمیه رستگار

13.

طبقه‌بندی کیوی با استفاده از تکنیک ضربه- آکوستیک و شبکه عصبی مصنوعی

دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 337-346
فرزانه جنت دوست؛ پرویز احمدی مقدم؛ فاروق شریفیان

14.

کاربرد پس از برداشت پلی آمین اسپرمیدین در شرایط غوطه‌وری بر کیفیت انبارمانی و عمر قفسه‌ای میوه انبه (L. Mangifera indica)

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 765-777
مرجان السادات حسینی؛ سید مرتضی زاهدی؛ مهدیه کریمی؛ اصغر ابراهیم زاده

15.

معرفی نارنگی‌ جدید جهانگیر بر اساس ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه

دوره 35، شماره 3، آذر 1400، صفحه 383-398
جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ طاهره رییسی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب