آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,511
تعداد مشاهده مقاله25,697,409
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,523,115

1.

اثر پساب تصفیه شده، همراه با محلول پاشی کود کامل بر برخی خصوصیات کمی و کیفی علوفه ارزن دم روباهی (Setaria italica)

دوره 26، شماره 3، مرداد 1391
امیر احمدی آغ تپه؛ احمدرضا قنبری؛ علیرضا سیروس مهر؛ براتعلی سیاه سر؛ محمدرضا اصغری پور

2.

اثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 479-486
مصباح بابالار؛ آرزو عسگرپور؛ محمد علی عسگری

3.

اثر کاربرد خارجی پراکسید هیدروژن بر برخی از شاخص های تحمل به شوری مرزنجوش (Origanum majorana L.)

دوره 26، شماره 2، شهریور 1391
مرتضی گلدانی؛ یحیی سلاح ورزی؛ جعفر نباتی؛ مرتضی علیرضایی نغندر

4.

اثر محلول‌پاشی عصاره کودهای آلی بر خصوصیات زراعی و عملکرد کمی و کیفی شش اکوتیپ بادرشبو (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 18، شماره 2، تیر 1399، صفحه 153-165
رقیه آقایی اوخچلار؛ رضا امیرنیا؛ مهدی تاج بخش شیشوان؛ مهدی قیاسی

5.

اثر محلول‌پاشی نانوکلات آهن و تلقیح با باکتری مزوریزوبیوم بر گره زایی ریشه، رشد و عملکرد نخود در شرایط دیم

دوره 5، شماره 2، آبان 1393، صفحه 9-18
جواد حمزه ئی؛ سعید نجاری؛ فرشید صادقی؛ محسن سیدی

6.

اثر هورمون‌های سیتوکینین و اکسین بر تجمع کلر و برخی عناصر پرمصرف در ذرت در الگوهای مختلف کاشت در شرایط شوری

دوره 32، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 101-112
داوود دوانی؛ مجید نبی پور؛ حبیب الله روشنفکر

7.

بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم

دوره 26، شماره 3، آذر 1391
مرتضی صادقی چروری؛ احمد گلچین؛ سید نجم الدین مرتضوی

8.

تأثیر پرایمینگ بذر و گیاه بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) رقم سان‌رایز تحت تنش کم‌آبی

دوره 10، شماره 1، مهر 1398، صفحه 63-74
سیاوش دنیر؛ سوران شرفی؛ اسماعیل قلی نژاد

9.

تأثیر روش‌های کاربرد سولفات روی (چال‌کود، تزریق در تنه و محلول‌پاشی) بر بهبود ویژگی‌های کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari)

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 496-504
سید مهدی حسینی فرهی؛ کرم اله گودرزی

10.

تأثیر فورکلرفنورون بر پیازچه‌زایی، ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی موسیر (Allium hirtifolium)

دوره 31، شماره 3، آذر 1396، صفحه 565-576
نسرین فرهادی؛ سعیده علیزاده سالطه

11.

تأثیر کود نیتروژن و کود زیستی فسفات بارور2 روی برخی ویژگی‌های پیاز رقم آذرشهر در منطقه ملکان

دوره 33، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 13-28
علیرضا ایمانی؛ موسی ارشد

12.

تأثیر محلول‌پاشی اسید فولویک و هورمون تریاکانتانول بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی و مواد مؤثره گیاه دارویی گل همیشه بهار (Calendula officinalis)

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 167-179
هدیه تقی زاده باغچه جوقی؛ سعیده علیزاده سالطه؛ منصور مطلوبی

13.

تاثیر روش پیوند، پوشش محل پیوند و محلول پاشی برخی عناصر معدنی بر میزان گیرایی پیوند و بقای زمستانه در نهال‌های پیوندی گردو

دوره 30، شماره 3، آذر 1395، صفحه 439-446
رضا رضایی؛ فرانک نقی لو

14.

تاثیر کاربرد غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور رقم ’شاهرودی‘

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 1-12
محمود حسن آبادی؛ مجید عزیزی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ حجت اله بداقی؛ حسین حکم آبادی

15.

تاثیر محلول‌پاشی با عناصر آهن و روی بر عملکرد و قابلیت فراهمی زیستی عناصر در ارقام گندم نان

دوره 17، شماره 2، تیر 1398، صفحه 317-326
منوچهر شیری؛ مرتضی کامرانی؛ اصغر مهربان

16.

تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها

دوره 26، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 370-377
سمیرا متاعی؛ مهدی تاج بخش؛ رضا امیرنیا؛ بابک عبدالهی مندولکانی

17.

حفظ کیفیت پس از برداشت میوه Orlando tangelo با کاربرد قبل از برداشت ملاتونین و پس از برداشت پوشش خوراکی زانتان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 خرداد 1403
سکینه ملایی محمد آبادی؛ سمیه رستگار

18.

کاهش اثرات تنش شوری از طریق کاربرد خارجی سالیسیلیک‌اسید بر نیشکر (Saccharum officinarum L.)

دوره 14، شماره 3، مهر 1395، صفحه 449-459
فاطمه چهارلنگ بدیل؛ مهرشاد براری؛ محمود شمیلی؛ زهرا طهماسبی

19.

واکنش عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم دیم به سلنیوم و اسید سالیسیلیک

دوره 10، شماره 3، مهر 1391، صفحه 614-623
نورعلی ساجدی؛ اسماعیل قلی نژاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب