1.

اثر تزریق شکمبه‌ای عصاره آبی محصولات فرعی پسته بر توازن نیتروژن و فراسنجه‌های تخمیری شکمبه در گوسفندان نر بلوچی

دوره 12، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 135-149
حمید تقوی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ احمد آسوده؛ علیرضا حق پرست

2.

اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره‌های پرواری

دوره 11، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 45-57
مرضیه باقری نسب؛ فرخ کفیل زاده؛ عباسعلی ناصریان

3.

اجزای ترکیبات فنولی غلاف نخود سبز (.Pisum sativum L) و اثرات آنها بر قابلیت هضم شکمبه‌ای و تولید گاز تحت شرایط آزمایشگاهی

دوره 9، شماره 3، بهمن 1396، صفحه 284-299
جمال سیف دواتی؛ زهرا اسلامی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزائی آقچه قشلاق؛ رضا سید شریفی

4.

بهبود خصوصیات کیفی دو رقم لوبیا با مصرف تلفیقی کود‌های زیستی و شیمیایی فسفاتی و روی

دوره 8، شماره 2، اردیبهشت 1396، صفحه 44-56
کاظم خاوازی؛ محمد جعفر ملکوتی؛ فرهاد رجالی

5.

به تراکم و تاریخ کاشت در (Lathyrus sativus L.) واکنش برخی خصوصیات کیفی خلّر

دوره 9، شماره 4، دی 1390، صفحه 678-684
اسماعیل نیرومند توماج؛ مجید جامی الاحمدی؛ احمد ریاسی؛ غلامرضا زمانی

6.

تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه‌های خونی، تولید و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیرده سانن

دوره 6، شماره 3، دی 1392، صفحه 228-238
عطیه رحیمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ علیرضا شهدادی

7.

تأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیت‌های خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی

دوره 5، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 190-200
عطیه رحیمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ علیرضا شهدادی

8.

تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 158-166
غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی

9.

تاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین

دوره 4، شماره 1، خرداد 1391
امیر مختارپور؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی

10.

تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی گیاهان شورزی سلمکی ساقه‌سفید، سیاه‌شور و اشنان به‌صورت انفرادی یا مخلوط در شترهای یک کوهانه

دوره 10، شماره 3، دی 1397، صفحه 339-352
اکبر ابرغانی؛ مرتضی چاجی؛ هرمز منصوری؛ مرتضی مموئی؛ خلیل میرزاده؛ هدایت اله روشنفکر

11.

تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک

دوره 8، شماره 2، آذر 1395، صفحه 227-237
سید جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمدحسن فتحی نسری؛ علیرضا هروی موسوی؛ فاطمه خسروی

12.

تعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم فرآورده فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه

دوره 2، شماره 1، خرداد 1389
عطیه بهلولی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ فریدون افتخار شاهرودی

13.

جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبه‌ای در بره‌های نر بلوچی

دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 1-12
حسین حسن پور تقی آباد؛ مسلم باشتنی؛ محمد رضا اصغری

14.

مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 312-318
علی تهرانی فر؛ مهدی زارعی؛ بهنام اسفندیاری؛ زهرا نعمتی

15.

مقایسه قابلیت هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآی شکمبه، در بزهای نجدی تغذیه شده با سرشاخه کامل برهان یا علوفه یونجه

دوره 9، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 12-23
لیلا بابادی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.