آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,087
تعداد مقالات21,597
تعداد مشاهده مقاله71,838,689
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,553,439

1.

اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 119-131
علی معتمدزادگان؛ الهه امیدبخش امیری؛ محبوبه جمشیدی؛ تندیس خسروی راد

2.

اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares

دوره 7، شماره 2، تیر 1390
مریم مدانلو کردکلایی؛ غلامرضا رفیعی؛ علی معتمدزادگان؛ سهراب معینی؛ علیرضا میرواقفی؛ محمودرضا اویسی پور

3.

بررسی پتانسیل گوشت کشت شده: پیشرفت‌های فناورانه، چشم‌انداز پایداری و چالش‌ها

دوره 20، شماره 3، مرداد و شهریور 1403، صفحه 81-103
محمدپویا رمضانی؛ علی معتمدزادگان

4.

بررسی خواص پروتئین‌های هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم‌های تجاری

دوره 6، شماره 1، فروردین 1389
علی طاهری؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی معتمدزادگان؛ رجب محمد نظری

5.

بهینه‌سازی استخراج و اصلاح ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 569-580
محیا اورجی؛ مزدک علیمی؛ علی معتمدزادگان؛ شیرین شکوهی

6.

بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
علی طاهری؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی معتمدزادگان؛ مهران حبیبی رضایی

7.

تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 436-445
سیده معصومه پورسید؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی

8.

تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیل‌زدایی در ماندگاری قارچ دکمه‌ای خوراکی (Agaricus bisporus)

دوره 21، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1404، صفحه 13-27
هدی قربانزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان

9.

تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 281-293
علی هاشمی شکتایی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ سپیده حقیقت خرازی

10.

تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
مسعود رضائی؛ علی معتمدزادگان

11.

تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
بهاره داورنیا؛ علی معتمدزادگان؛ غلامحسن اسدی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ محمودرضا اویسی پور

12.

کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری

دوره 2، شماره 2، مهر 1385
الهام خانی پور؛ جواد کرامت؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان؛ آزاده قربانی؛ سید احمد شهیدی یاساقی

13.

مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 463-476
نرجس دماوندی کمالی؛ امیررضا شویکلو؛ علی معتمدزادگان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب