آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,263
تعداد مشاهده مقاله20,095,840
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,283,904

1.

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 647-657
الهام روحی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ محمد عبدالحسینی؛ الهام اسدپور

2.

بررسی اثرتعداد لایه‌ها و غلظت‌های مختف پوشش‌های خوراکی کربوکسی‌متیل‌سلولز و کاراگینان بر کارایی فرایند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 680-690
سیده الهام ساداتی گل افشانی؛ سید مهدی جعفری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ شهرام بیرقی طوسی؛ محمد گنجه

3.

بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی

دوره 5، شماره 1، فروردین 1388
مریم علی پور؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری

4.

بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 929-943
ساناز قاسمی؛ سید مهدی جعفری؛ مرتضی خمیری؛ الهام اسدپور

5.

بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف

دوره 7، شماره 1، فروردین 1390
الهام اسدپور؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی

6.

بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف

دوره 6، شماره 3، مهر 1389
الهام اسدپور؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی

7.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریز‌مغذی‌های آهن و روی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 573-583
محمد گنجه؛ سید مهدی جعفری؛ محمود حسین نژاد

8.

بهینه‌سازی راندمان تولید پودر رب گوجه‌فرنگی با استفاده از خشک‌کن پاششی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی آن

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 647-662
عادل دزیانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

9.

تأثیر واریته و روش استخراج بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ های زیتون

دوره 6، شماره 4، دی 1389
سید مهدی جعفری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

10.

تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی

دوره 7، شماره 2، تیر 1390
اسری طالعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی

11.

طراحی و بهینه‌یابی سامانه رنگ‌سنجی نرم‌افزاری مواد غذایی

دوره 9، شماره 4، دی 1392
حسن غیاثی؛ شاهرخ جبرائیلی؛ سید مهدی جعفری؛ یحیی مقصودلو

12.

مدل‌سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه‌دانه تحت تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 17-26
حمید بخش ابادی؛ حبیب الله میرزایی؛ علیرضا قدس ولی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیایی فر

13.

مدل‌سازی رهایش ترکیبات مؤثره‌ی نانوریزپوشانی شده‌ی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 308-317
افشین فریدی اسفنجانی؛ سید مهدی جعفری؛ الهام اسدپور؛ حبیب الله میرزایی

14.

مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis)و سخت پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus)به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مهر 1402
پریسا فیضی؛ یحیی مقصودلو؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سید مهدی جعفری؛ امیر بحری

15.

مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
سمیه رضایی ارمی؛ سید مهدی جعفری؛ مرتضی خمیری؛ هومان بیات

16.

نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 517-531
محمد گنجه؛ سید مهدی جعفری؛ مهرداد نیاکوثری؛ علی محمد تمدن؛ یحیی مقصودلو

17.

ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه

دوره 6، شماره 4، دی 1389
سهیل امیری؛ مهران اعلمی؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب