آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,993
تعداد مقالات20,801
تعداد مشاهده مقاله38,541,647
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,145,430

1.

اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 351-358
سیدجواد حسینی؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم نبی پور؛ احمد حسن آبادی

2.

اثرات 1-25 دی‌هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر پاسخ ایمنی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 41-56
محمد طاهر میرکزهی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن صالح؛ محمد جواد آگاه

3.

اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 4، دی 1392
محمد طاهر میرکزهی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمدرضا راجی

4.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

5.

اثر افزودن بنتونیت سدیم به جیره حاوی کنجاله پنبه دانه بر قابلیت هضم مواد مغذی و بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار

دوره 4، شماره 3، مهر 1391
علی گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی

6.

اثر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی‌لاکتیسی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، بافت‌شناسی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 455-467
مهدیه مظفری؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان

7.

اثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 298-312
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی

8.

اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی؛ علیرضا هروی موسوی

9.

اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهاربرعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلرید کربن

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 447-455
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی؛ سارا بهشتی مقدم

10.

اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری

دوره 6، شماره 3، مهر 1392، صفحه 197-207
محمد کاظمی فرد؛ حسن کرمانشاهی؛ منصور رضایی؛ ابوالقاسم گلیان

11.

اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

12.

اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 2، تیر 1391
سید علی حسینی غفاری؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

13.

اثر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل متابولیسم ذرت، گندم و تریتیکاله با استفاده از روش های جمع آوری کل مدفوع و نشانگر در جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 2، تیر 1389
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن عاقل

14.

ارزیابی آب آشامیدنی مغناطیسی شده بر اجزای لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 86-95
علی گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ مصطفی قلی زاده؛ احمدعلی محمدپور

15.

ارزیابی اثر پروتئین خام و متیونین جیره بر تولید و کیفیت تخم مرغ مرغها در فاز دوم تخمگذاری

دوره 3، شماره 3، مهر 1389
حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

16.

ارزیابی خصوصیات شیمیایی و قابلیت جذب منابع مختلف منگنز با استفاده از تکنیک قطعات وارونه روده و بررسی اثر سطوح و منابع مختلف منگنز بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 دی 1402
فاروق کارگر؛ حسن کرمانشاهی؛ علی جوادمنش؛ رضا مجیدزاده هروی

17.

استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی

18.

برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391
مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

19.

برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه‌های گوشتی راس 308 وکاب 500

دوره 4، شماره 4، دی 1390
مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

20.

بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دارچین با آنتی‌ بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 47-57
محمدعلی بهروز لک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی

21.

بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 333-341
حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

22.

بررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس‌لاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیره‌های جوجه‌های گوشتی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 122-131
حسن کرمانشاهی؛ رضا مجیدزاده هروی

23.

بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربی‏ها برای جوجه‌های گوشتی در سن 42 روزگی

دوره 2، شماره 2، تیر 1389
محمد سالارمعینی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی

24.

تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پیه

دوره 5، شماره 1، فروردین 1392
محمد الزوقری؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم

25.

تأثیر سطوح مختلف پودر برگ رزماری (Rosmarinus Officinalis L.) بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم‌ مرغ در مرغان تخم‌گذار

دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 646-655
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب