1.

اثر افزودنی‌های باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر ترکیب شیمیایی، تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ ذرت

دوره 10، شماره 2، پاییز 1397، صفحه 179-193
سیما علائی باهر؛ حمید محمدزاده؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی

2.

ارزش غذایی تفاله‌ی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز

دوره 3، شماره 4، بهار 1390
مهدی مقدم؛ اکبر تقی زاده؛ علی نوبخت؛ احمد احمدی

3.

پیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراک‌های آماده دوره آغازین جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 4، بهار 1392
سمیه رحمانی؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ سید علی میرقلنج

4.

تأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 17-26
حمید فیروزنیا؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حمید محمدزاده

5.

تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی

دوره 2، شماره 1، بهار 1389
عبدالمنصور طهماسبی؛ کریم فلکیان؛ غلامعلی مقدم؛ اکبر تقی زاده؛ جواد بیات کوهسار

6.

تاثیر استفاده از افزودنی‌های مختلف بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات تخمیری سیلاژ ذرت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 اردیبهشت 1400
اکبر تقی زاده؛ الناز مرادی؛ مقصود بشارتی؛ حمید محمدزاده

7.

تاثیر اشکال مختلف سلنیوم بر فراسنجه های تولید گاز، تخمیر شکمبه و جمعیت پروتوزوآی شکمبه

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 307-317
سمیرا دهقانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید محمدزاده

8.

تاثیر تغذیه منابع مختلف چربی‌ در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میش‌های افشاری

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 437-449
مهدی قهرمانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ غلامعلی مقدم؛ حمید پایا

9.

ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه پذیری شکمبه‌ای ورمی‌کمپوست مکمل شده با مقادیر محتویات شکمبه‌ای، ضایعات میوه و سبزیجات و ضایعات قارچ صدفی

دوره 10، شماره 1، تابستان 1397، صفحه 11-22
کیان صادقی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی؛ غلامعلی مقدم

10.

ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز ورمی‌کمپوست تهیه شده از محتویات شکمبه‌ای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی

دوره 8، شماره 4، بهار 1396، صفحه 636-645
کیان صادقی؛ اکبر تقی زاده؛ احمدرضا حسنی؛ محسن علمی

11.

تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی

دوره 6، شماره 1، تابستان 1393
حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ پرویز یاسان؛ جلیل شجاع؛ علی نیکخواه

12.

تعیین میزان تجزیه‫پذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 312-323
یونس طهمزی؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز؛ مهدی مقدم

13.

جایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد بره‌های دورگ

دوره 5، شماره 1، تابستان 1392
علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حسین دقیق کیا



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.