تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,874 |
تعداد مقالات | 19,720 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,090,520 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,646,347 |
1. | اثر افزودنیهای باکتریایی و پریبیوتیکی بر ترکیب شیمیایی، تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ ذرت | |||
دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 179-193 | ||||
سیما علائی باهر؛ حمید محمدزاده؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی | ||||
2. | ارزش غذایی تفالهی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز | |||
دوره 3، شماره 4، دی 1390 | ||||
مهدی مقدم؛ اکبر تقی زاده؛ علی نوبخت؛ احمد احمدی | ||||
3. | پیشگویی انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی (TMEn) خوراکهای آماده دوره آغازین جوجههای گوشتی | |||
دوره 5، شماره 4، دی 1392 | ||||
سمیه رحمانی؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ سیدعلی میرقلنج | ||||
4. | تأثیر افزودنی پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجههای خونی گاوهای شیرده هلشتاین | |||
دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 17-26 | ||||
حمید فیروزنیا؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حمید محمدزاده | ||||
5. | تأثیر ساکارومایسس سرویسیا، اسید فرمیک و ویرجینیا مایسین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای دستگاه گوارش جوج ههای گوشتی | |||
دوره 2، شماره 1، فروردین 1389 | ||||
عبدالمنصور طهماسبی؛ کریم فلکیان؛ غلامعلی مقدم؛ اکبر تقی زاده؛ جواد بیات کوهسار | ||||
6. | تاثیر استفاده از افزودنیهای مختلف بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات تخمیری سیلاژ ذرت | |||
دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-12 | ||||
اکبر تقی زاده؛ الناز مرادی؛ حمید محمدزاده؛ مقصود بشارتی | ||||
7. | تاثیر اشکال مختلف سلنیوم بر فراسنجه های تولید گاز، تخمیر شکمبه و جمعیت پروتوزوآی شکمبه | |||
دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 307-317 | ||||
سمیرا دهقانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید محمدزاده | ||||
8. | تاثیر تغذیه منابع مختلف چربی در اواخر آبستنی و اوایل دوره شیردهی بر قابلیت هضم ظاهری، فراسنجههای شکمبهای و الگوی تغییرات اسیدهای چرب شیر میشهای افشاری | |||
دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 437-449 | ||||
مهدی قهرمانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ غلامعلی مقدم؛ حمید پایا | ||||
9. | ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیه پذیری شکمبهای ورمیکمپوست مکمل شده با مقادیر محتویات شکمبهای، ضایعات میوه و سبزیجات و ضایعات قارچ صدفی | |||
دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 11-22 | ||||
کیان صادقی؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی؛ غلامعلی مقدم | ||||
10. | ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز ورمیکمپوست تهیه شده از محتویات شکمبهای مکمل شده با مقادیر مختلف فضولات طیور گوشتی | |||
دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 636-645 | ||||
کیان صادقی؛ اکبر تقی زاده؛ احمدرضا حسنی؛ محسن علمی | ||||
11. | تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی | |||
دوره 6، شماره 1، فروردین 1393 | ||||
حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ پرویز یاسان؛ جلیل شجاع؛ علی نیکخواه | ||||
12. | تعیین میزان تجزیهپذیری و ضرایب هضمی کنجاله کانولا با روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز | |||
دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 312-323 | ||||
یونس طهمزی؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز؛ مهدی مقدم | ||||
13. | جایگزینی سطوح مختلف پسماند رستوران با دانه جو در جیره و تاثیر آن بر عملکرد برههای دورگ | |||
دوره 5، شماره 1، فروردین 1392 | ||||
مهدی مرادی؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حسین دقیق کیا | ||||
|