تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,873 |
تعداد مقالات | 19,713 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,891,254 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,627,427 |
1. | اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیونهای آب در روغن به روش خودبهخودی | |||
دوره 15، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 61-68 | ||||
منا نظری؛ محمدامین مهرنیا؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر | ||||
2. | ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum | |||
دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 233-242 | ||||
سارا مومن زاده؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر | ||||
3. | استخراج عصاره خام از برگ گیاه پنیرک (Malva neglecta) و بررسی توانایی جذب رادیکال آزاد آن | |||
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 167-179 | ||||
حسین جوینده؛ وحید سماواتی | ||||
4. | بررسی ترکیبات شیمیایی، گروههای عاملی زیستفعال، قدرت آنتیاکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی | |||
دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 203-217 | ||||
الناز صفاری سامانی؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی | ||||
5. | بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زندهمانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی | |||
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 533-541 | ||||
الهه عیسوند حیدری؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد | ||||
6. | بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی | |||
دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 415-426 | ||||
هدیه یوسفی پور؛ محمدامین مهرنیا؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی | ||||
7. | بهینهسازی تولید پنیر فراپالایش کمچرب با استفاده از تلفیق پروتئینهای آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ | |||
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 282-294 | ||||
عرفان دانش؛ حسین جوینده؛ وحید سماواتی؛ مصطفی گودرزی | ||||
8. | بهینهسازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه | |||
دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 830-843 | ||||
رضا امیر خمیریان؛ حسین جوینده؛ جواد حصاری؛ حسن برزگر | ||||
9. | بهینهیابی فرمول و فرآیند دونات غنیشده با باگاس نیشکر و پلیساکارید محلول سویا | |||
دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 635-647 | ||||
محبوبه داراپور؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده | ||||
10. | تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیمچرب | |||
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 469-479 | ||||
حسین جوینده؛ عرفان دانش؛ مصطفی گودرزی | ||||
11. | تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا | |||
دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 371-381 | ||||
حسین جوینده؛ مجید نوش کام؛ امیربهادر داوری | ||||
12. | سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشهشور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن | |||
دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 151-163 | ||||
زهره سوسنی غریبوند؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ حسین جوینده | ||||
13. | شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری | |||
دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 467-482 | ||||
محسن ابراهیمی همتی کیخا؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد | ||||
14. | شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B | |||
دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 79-93 | ||||
احسان صفری؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد | ||||
|