آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,386,262
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,393,187

1.

اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون‌های آب در روغن به روش خودبه‌خودی

دوره 15، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 61-68
منا نظری؛ محمدامین مهرنیا؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

2.

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 233-242
سارا مومن زاده؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

3.

استخراج عصاره خام از برگ گیاه پنیرک (Malva neglecta) و بررسی توانایی جذب رادیکال آزاد آن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 167-179
حسین جوینده؛ وحید سماواتی

4.

بررسی ترکیبات شیمیایی، گروه‏های عاملی زیست‏فعال، قدرت آنتی‌اکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 203-217
الناز صفاری سامانی؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی

5.

بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زنده‌مانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 533-541
الهه عیسوند حیدری؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

6.

بررسی گروه‏های عاملی ترکیبات زیست‏فعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برون‌تنی

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 415-426
هدیه یوسفی پور؛ محمدامین مهرنیا؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی

7.

بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 282-294
عرفان دانش؛ حسین جوینده؛ وحید سماواتی؛ مصطفی گودرزی

8.

بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 830-843
رضا امیر خمیریان؛ حسین جوینده؛ جواد حصاری؛ حسن برزگر

9.

بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 635-647
محبوبه داراپور؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده

10.

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 469-479
حسین جوینده؛ عرفان دانش؛ مصطفی گودرزی

11.

تأثیر روش‌های مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 371-381
حسین جوینده؛ مجید نوش کام؛ امیربهادر داوری

12.

سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشه‌شور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 151-163
زهره سوسنی غریبوند؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ حسین جوینده

13.

شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 467-482
محسن ابراهیمی همتی کیخا؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

14.

شناسایی گروه‌های عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک‌های کلرامفنیکل و آمفوتریسین B

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 79-93
احسان صفری؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب