آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,959,582
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,932,608

1.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئه‌ورا بر پایداری روغن سویا

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 541-556
مرجان کرمی؛ لیلا ناطقی؛ سیمین اسداللهی

2.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 659-672
عاطفه ایران خواه؛ لیلا ناطقی؛ سیمین اسداللهی

3.

بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 465-478
زهره بوربورمرادی؛ لیلا ناطقی؛ اورنگ عیوض زاده

4.

بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آب‌نمکی

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 343-356
فرناز صادقی؛ لیلا ناطقی

5.

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 181-198
بهارک حساس؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا شهاب لواسانی

6.

بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی)

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 831-847
الهام مبینی؛ لیلا ناطقی؛ محمدرضا اسحاقی

7.

بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج‌شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 393-408
علی کاشانی؛ مریم حسنی؛ لیلا ناطقی؛ محمد جواد اسدالله زاده؛ پروین کاشانی

8.

بهینه‌سازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum)

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 615-630
سعید عزیزخانی؛ لیلا ناطقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب