آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,616,509
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,981,504

1.

آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ‌کردن خلال سیب‌زمینی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 379-392
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

2.

ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 235-243
فاطمه حبیبی نوده؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

3.

استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 25-37
فاطمه حیدری؛ محبت محبی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

4.

بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
آرش قیطران پور؛ مسعود تقی زاده؛ حامد مهدویان مهر؛ محمدرضا عبدالهی مقدم

5.

بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)

دوره 9، شماره 1، فروردین 1392
رضا فرهوش؛ هاشم پورآذرنگ؛ محمدحسین حدادخداپرست

6.

بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 92-104
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

7.

پیش‌بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN)

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 333-345
صفیه خلیلیان؛ امان محمد ضیایی فر؛ علی اصغری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی

8.

تأثیر برخی ویژگی‌های فرایند بر ویژگی‌های مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخ‌شده

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 340-349
میلاد فتحی؛ سید محمد علی رضوی

9.

مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 349-362
مهدی برمور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب