تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,107 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,388,425 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,720,754 |
1. | آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخکردن خلال سیبزمینی | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 379-392 | ||
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد | ||
2. | ارزیابی پایداری اکسایشی روغنهای زیتون سرخکردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی | |
دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 235-243 | ||
فاطمه حبیبی نوده؛ رضا فرهوش؛ علی شریف | ||
3. | استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب | |
دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 25-37 | ||
فاطمه حیدری؛ محبت محبی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی | ||
4. | بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق | |
دوره 10، شماره 1، فروردین 1393 | ||
آرش قیطران پور؛ مسعود تقی زاده؛ حامد مهدویان مهر؛ محمدرضا عبدالهی مقدم | ||
5. | بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) | |
دوره 9، شماره 1، فروردین 1392 | ||
رضا فرهوش؛ هاشم پورآذرنگ؛ محمدحسین حدادخداپرست | ||
6. | بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخکردن | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 92-104 | ||
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد | ||
7. | پیشبینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN) | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 333-345 | ||
صفیه خلیلیان؛ امان محمد ضیایی فر؛ علی اصغری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی | ||
8. | تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده | |
دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 340-349 | ||
میلاد فتحی؛ سید محمد علی رضوی | ||
9. | مدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق | |
دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 349-362 | ||
مهدی برمور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده | ||