تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,875 |
تعداد مقالات | 19,720 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,102,508 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,651,456 |
1. | اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی | |
دوره 10، شماره 3، مهر 1393 | ||
فروغ زارع نژاد؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ صدیف آزادمرد دمیرچی | ||
2. | بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز بهعنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین | |
دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 353-363 | ||
احمد احتیاطی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ رضا کاراژیان؛ زهرا نظری؛ فرزاد صادقی | ||
3. | بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی | |
دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 607-619 | ||
مهران اعلمی؛ بهاره فتحی | ||
4. | تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی | |
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 436-445 | ||
سیده معصومه پورسید؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی | ||
5. | تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همیسلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانهزده | |
دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 411-426 | ||
فاطمه بهرامی؛ هاجر عباسی؛ محمد گلی | ||
6. | تاثیرجایگزینی فیبر پرتقال با روغن و تخم مرغ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیک مافین | |
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 458-468 | ||
زهرا نجفی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن | ||
7. | تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی | |
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 715-724 | ||
سارا جامه در؛ سارا موحد؛ بابک غیاثی طرزی | ||
8. | تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 415-425 | ||
بهاره شهیدی؛ مریم کلانتری؛ ساره بوستانی | ||
9. | مقایسه تاثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی ، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان ، کیک و شیرینی لایه ای | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اردیبهشت 1402 | ||
یزدان مرادی؛ منصوره قائنی؛ هاله حدائق | ||