آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,628,470
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,995,984

1.

(Kochia scoparia) بررسی تولید روغن و زیست توده در کشاورزی شور زیست توسط کوشیا

دوره 9، شماره 4، دی 1390، صفحه 615-622
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی

2.

اثر تنش شوری بر غلظت عناصر غذایی در رقم های بادام ’شکوفه‘، ’سهند‘ و ژنوتیپ’40-13‘ پیوند شده روی پایه GF677

دوره 29، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 255-268
علی مومن پور؛ علی ایمانی؛ داوود بخشی؛ حامد رضایی

3.

اثر سالیسیلیک اسید بر رشد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گل تکمه ای (Gomphrena globosa L.) در شرایط تنش شوری

دوره 26، شماره 1، خرداد 1391
مریم کمالی؛ سیده مهدیه خرازی؛ یحیی سلاح ورزی؛ علی تهرانی فر

4.

اثر شوری بر سلولز، همی سلولز و لیگنین ساقه و برگ و خصوصیات دیواره‌های سلولی ساقه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 11، شماره 4، دی 1392، صفحه 551-561
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی

5.

اثر شوری و روش کاشت بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد روغن دانه دو رقم گلرنگ (Carthamustinctorius L.) بهاره

دوره 12، شماره 2، تیر 1393، صفحه 264-272
فاطمه بهادرخواه؛ سید عبدالرضا کاظمینی

6.

اثر کاربرد خارجی پراکسید هیدروژن بر برخی از شاخص های تحمل به شوری مرزنجوش (Origanum majorana L.)

دوره 26، شماره 2، شهریور 1391
مرتضی گلدانی؛ یحیی سلاح ورزی؛ جعفر نباتی؛ مرتضی علیرضایی نغندر

7.

ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپ های برنج ایرانی در محیط کشت هیدروپونیک بر اساس

دوره 9، شماره 4، دی 1390، صفحه 694-703
شهربانو میردارمنصوری؛ ناد علی بابائیان جلودار؛ نادعلی باقری

8.

ارزیابی توان جذب آب سوپرجاذب در پاسخ به تغییرات دما، شوری و تناوب آب گیری و تأثیر آن بر عملکرد و کیفیت الیاف پنبه (Gossypium hirsutum L.) در شرایط کم آبیاری

دوره 7، شماره 4، دی 1393، صفحه 513-527
حمیدرضا فلاحی؛ مهسا اقحوانی شجری؛ رضا طاهرپور کلانتری؛ محمدقاسم سلطان زاده

9.

ارزیابی مدل فائو برای پیش بینی عملکرد محصول، بیلان آب و املاح تحت تنشهای محیطی (مطالعه موردی گندم زمستانه)

دوره 28، شماره 3، شهریور 1393، صفحه 481-491
وحید رضا وردی نژاد؛ محمد همتی؛ حجت احمدی؛ علی شهیدی؛ بهنام آبابایی

10.

بررسی اثرات پاکلوبوترازول بر افزایش تحمل به شوری در پایه رویشی هیبرید هلو- بادام (GF677)

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 260-269
اعظم امیری؛ بهرام بانی نسب

11.

بررسی اثر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک و میزان پرولین هشت توده بومی شنبلیله (.Trigonella foenum - graecum L)

دوره 13، شماره 2، تیر 1394، صفحه 411-419
حسن فرهادی؛ مجید عزیزی؛ سید حسین نعمتی

12.

بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر تعدیل تنش شوری در گوجه‌فرنگی

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 931-948
جابر پناهنده؛ محمد صدیق زارع فر؛ علیرضا مطلبی آذر؛ فریبرز زارع نهندی؛ مینا امانی

13.

بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر برخی خصوصیات فتوسنتزی ارقام کلزا (Brassica napus L.)

دوره 14، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 144-153
فرانک طهماسبی؛ پیمان حسیبی؛ موسی مسکرباشی

14.

بررسی تاثیر تسریع کننده ها بر بنیه بذر و خصوصیات جوانه زنی گیاه دارویی سیاه دانه

دوره 10، شماره 2، تیر 1391، صفحه 299-310
کیوان فتحی امیرخیز؛ حشمت امیدی؛ سیاوش حشمتی؛ لیلا جعفرزاده

15.

بررسی تاثیر محلول پاشی آبسزیک اسید بر تحمل تنش شوری ارقام کلزا

دوره 11، شماره 2، تیر 1392، صفحه 234-240
روزبه فرهودی

16.

بررسی توانایی تحمل، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم به شوری آب آبیاری در مراحل حساس رشد

دوره 10، شماره 4، دی 1391، صفحه 726-734
بیژن سعادتیان؛ فاطمه سلیمانی؛ گودرز احمدوند؛ سمیه وجدانی آرام

17.

بررسی خصوصیات جوانه زنی گل ختمی‌(Althea officinalis L.)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 1-10
رستم یزدانی بیوکی؛ پرویز رضوانی مقدم

18.

بررسی واکنش های بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمی پایه GF677 (هیبرید هلو و بادام) به تنش شوری در شرایط درون‌شیشه‌ای

دوره 29، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 207-2015
مهری مشایخی؛ محمد اسماعیل امیری؛ فریبرز حبیبی

19.

بررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای

دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 350-357
فریبرز حبیبی؛ محمد اسماعیل امیری

20.

برهمکنش اثرات شوری و سالیسیلیک‌اسید بر جوانه‌زنی، رشد و برخی از ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک ژنوتیپ‌های نخود (Cicer arietinum L.)

دوره 7، شماره 2، بهمن 1395، صفحه 78-94
علی گنجعلی؛ پروانه ابریشم چی؛ مریم شوریابی

21.

برهمکنش یون‌های سدیم و پتاسیم بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک ارقام جم و پیروز نخود (Cicer arietinum L.)

دوره 11، شماره 2، دی 1399، صفحه 109-121
مصطفی شمس آبادی؛ علی گنجعلی؛ مهرداد لاهوتی؛ الهام امجدی

22.

پاسخ فاکتورهای رشدی و فیزیولوژیکی پاجوش‌های زرشک (Berberis vulgaris L.) تلقیح شده با باکتری‌های محرک رشد گیاه به شوری آب آبیاری

دوره 36، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 533-547
سعید دقیقی؛ فرهاد آذرمی آتاجان؛ نسیبه چوپانی آقچ

23.

تأثیر برهم‌کُنش ورمی‌کمپوست و تنش شوری بر برخی از صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاهچه‌های لوبیاقرمز رقم درخشان Phaseolus vulgaris L.))

دوره 4، شماره 1، فروردین 1392
عبدالله بیک خورمیزی؛ علی گنجعلی؛ پروانه ابریشم‌چی؛ مهدی پارسا

24.

تأثیر دما و شوری بر ویژگی‌های جوانه‌زنی بذر دو اکوتیپ سس‌درختی (Cuscuta monogyna Vahl.)

دوره 35، شماره 3، آبان 1400، صفحه 347-356
اسماعیل ابراهیمی؛ ابراهیم ایزدی دربندی؛ محمد حسن راشد محصل؛ رضا توکل افشاری

25.

تأثیر سطوح مختلف شوری و سیلسیوم بر تولید زیست توده، مقدار سدیم و پتاسیم اندام هوایی گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella foenum- graceum L.)

دوره 26، شماره 2، تیر 1391
محبوبه ناصری؛ حسین آرویی؛ سید حسین نعمتی؛ محمد کافی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب