تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,394,881 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,725,352 |
1. | اثر برهمکنش آهن و سرب بر کاهش قابلیت دسترسی سرب توسط گیاه ذرت در یک خاک آلوده به سرب | |
دوره 31، شماره 4، آبان 1396، صفحه 1187-1199 | ||
نرگس تبرته فراهانی؛ امیر حسین بقائی | ||
2. | اثر غنیسازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگیهای آرد، خمیر و نانهای سنگک و بربری | |
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 711-723 | ||
آرمان نادری؛ سهیلا زرین قلمی | ||
3. | استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنیسازی سس مایونز کمچرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن | |
دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 498-513 | ||
فائزه قورچ بیگی؛ علیرضا رحمن؛ فاطمه حسینمردی | ||
4. | بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاهمزگی غنیشده با روغن ماهی ریزپوشانیشده | |
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 761-772 | ||
انسیه نجات پیرسرایی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ آریا باباخانی؛ الهام امین پور دافچاهی | ||
5. | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریزمغذیهای آهن و روی | |
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 573-583 | ||
محمد گنجه؛ سید مهدی جعفری؛ محمود حسین نژاد | ||
6. | بهینهسازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum) | |
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 615-630 | ||
سعید عزیزخانی؛ لیلا ناطقی | ||
7. | تاثیر غنیسازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 559-568 | ||
الهام امین پور دافچاهی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ هانیه رستمزاد؛ انسیه نجات پیرسرایی | ||
8. | تهیه و فرمولاسیون کره نیمچرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیونهای حاوی امگا 3 | |
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 905-918 | ||
شقایق میراحسان پذیر؛ مریم قراچورلو؛ غلامحسن اسدی | ||
9. | کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنیشده با سویا | |
دوره 9، شماره 4، دی 1392 | ||
امیر پورفرزاد؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی | ||