آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,510
تعداد مشاهده مقاله25,674,652
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,488,688

1.

اثر برهمکنش آهن و سرب بر کاهش قابلیت دسترسی سرب توسط گیاه ذرت در یک خاک آلوده به سرب

دوره 31، شماره 4، مهر 1396، صفحه 1187-1199
نرگس تبرته فراهانی؛ امیر حسین بقائی

2.

اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 711-723
آرمان نادری؛ سهیلا زرین قلمی

3.

استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی‌سازی سس مایونز کم‌چرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 498-513
فائزه قورچ بیگی؛ علیرضا رحمن؛ فاطمه حسینمردی

4.

بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاه‌مزگی غنی‎شده با روغن ماهی ریزپوشانی‎شده

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 761-772
انسیه نجات پیرسرایی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ آریا باباخانی؛ الهام امین‌ پور دافچاهی

5.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریز‌مغذی‌های آهن و روی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 573-583
محمد گنجه؛ سید مهدی جعفری؛ محمود حسین نژاد

6.

بهینه‌سازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum)

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 615-630
سعید عزیزخانی؛ لیلا ناطقی

7.

تاثیر غنی‌سازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 559-568
الهام امین‌ پور دافچاهی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ هانیه رستم‌زاد؛ انسیه نجات پیرسرایی

8.

تهیه و فرمولاسیون کره نیم‌چرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیون‌های حاوی امگا 3

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 905-918
شقایق میراحسان پذیر؛ مریم قراچورلو؛ غلامحسن اسدی

9.

کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا

دوره 9، شماره 4، دی 1392
امیر پورفرزاد؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب