آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,999,833
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,961,564

1.

اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 493-505
سهیل ریحانی پول؛ سید علی جعفرپور

2.

اثر حلال‌های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 517-527
فروغ گیلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

3.

استخراج آنزیمی پلی‌ساکارید سولفاته از پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 725-738
شهاب نقدی؛ مسعود رضائی؛ مهدی عبدالهی؛ مهدی طبرسا

4.

بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های‌ آنتی‌اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks)

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 408-419
صدیف آزادمرد دمیرچی؛ رزاق محمودی؛ محمود صوتی خیابانی؛ مجید شیرمحمدی

5.

بررسی گروه‏های عاملی ترکیبات زیست‏فعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برون‌تنی

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 415-426
هدیه یوسفی پور؛ محمدامین مهرنیا؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی

6.

بهینه‌سازی استخراج پلی‌ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی آن

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 133-144
محمدامین مهرنیا؛ حسن برزگر؛ لیلا حق جو

7.

بهینه‌یابی فرآیند خشک کردن لایه نازک گلبرگ زعفران به‌منظور حفظ ترکیبات زیست‌فعال با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 877-889
پروین شرایعی؛ حسین چاجی

8.

تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از پروتئین قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)

دوره 19، شماره 5، آذر و دی 1402، صفحه 693-709
آیسان ایزانلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

9.

تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 231-245
نگین جعفریان؛ افشین آخوندزاده بستی؛ حمیده امتیازی

10.

ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 28-38
عادله محمدی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ کیریاکی زینویادو؛ چاریس گالاناکیس


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب