آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,987
تعداد مقالات20,403
تعداد مشاهده مقاله25,400,907
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,280,938

1.

اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 485-493
زینب رفتنی امیری؛ محمد اعزازی

2.

اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 101-117
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ زینب رفتنی امیری

3.

اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی

دوره 9، شماره 4، دی 1392
سپیده حقیقت خرازی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

4.

اثر حلال‌های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 517-527
فروغ گیلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

5.

اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 758-769
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

6.

استخراج و ویژگی‌های ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 322-332
عاطفه رضایی زاده؛ زینب رفتنی امیری

7.

استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی برای پیش‌بینی هدایت حرارتی آب‌گلابی

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 770-778
زینب رفتنی امیری؛ هنگامه درزی اربابی

8.

بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 271-286
اعظم ستاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ علی پاکدین پاریزی

9.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 503-516
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

10.

بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 87-100
فرشته حسینی؛ زینب رفتنی امیری

11.

تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین برخی خصوصیات عملکردی آن

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 39-47
سروناز اوصیا؛ زینب رفتنی امیری

12.

مقایسه تاثیر زمان و روش‌ استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی‌اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 273-281
محمد دولت‌آبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب