تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,799 |
تعداد مقالات | 19,122 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,426,913 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,749,173 |
1. | اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری | |||
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 485-493 | ||||
زینب رفتنی امیری؛ محمد اعزازی | ||||
2. | اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 آذر 1401 | ||||
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ زینب رفتنی امیری | ||||
3. | اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعهای بر زرد، ماری و فیشمی | |||
دوره 9، شماره 4، دی 1392 | ||||
سپیده حقیقت خرازی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری | ||||
4. | اثر حلالهای مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره میوه زغال اخته | |||
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 517-527 | ||||
فروغ گیلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||||
5. | اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر | |||
دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 758-769 | ||||
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری | ||||
6. | استخراج و ویژگیهای ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی | |||
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 322-332 | ||||
عاطفه رضایی زاده؛ زینب رفتنی امیری | ||||
7. | استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی برای پیشبینی هدایت حرارتی آبگلابی | |||
دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 770-778 | ||||
زینب رفتنی امیری؛ هنگامه درزی اربابی | ||||
8. | بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف | |||
دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 271-286 | ||||
اعظم ستاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ علی پاکدین پاریزی | ||||
9. | بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصارههای پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی | |||
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 503-516 | ||||
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری | ||||
10. | بهینهسازی فرمولاسیون خامه شیرین کمکالری با استفاده از روش سطح پاسخ | |||
دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 87-100 | ||||
فرشته حسینی؛ زینب رفتنی امیری | ||||
11. | تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین برخی خصوصیات عملکردی آن | |||
دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 39-47 | ||||
سروناز اوصیا؛ زینب رفتنی امیری | ||||
12. | مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتیاکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران | |||
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 273-281 | ||||
محمد دولتآبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||||
|