آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,617,647
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,465,630

1.

اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 67-76
سپیده آریایی مجد؛ مانیا صالحی فر

2.

ارزیابی اثرات قارچ‌کش‌های مختلف روی قارچ Podosphaera leucotricha ، عامل بیماری سفیدک پودری سیب درختی

دوره 35، شماره 4، دی 1400، صفحه 399-407
حسین کربلائی خیاوی؛ حسین خباز جلفایی؛ حسین رمضانی

3.

ارزیابی کنه‌کش گیاهی حاوی روغن پنبه دانه و میخک علیه کنه تارتن دو لکه‌ای سیب

دوره 35، شماره 4، دی 1400، صفحه 445-455
مصطفی میرزائی؛ محمدرضا نعمت اللهی؛ هاشم کمالی

4.

ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 572-583
لطیفه پوراکبر

5.

برآورد حجم سیب و تورفتگی‌های آن، به کمک پردازش تصویر و شبکه‏ ی عصبی

دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 57-64
مرتضی جعفرلو؛ رحمان فرخی تیمورلو

6.

بررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد

دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 275-285
حسن حاج نجاری؛ مهدی عشقی حسن‌آبادی

7.

بررسی بسامدهای طبیعی میوه سیب با استفاده از روش آنالیز مودال اجزای محدود

دوره 3، شماره 1، 1392، صفحه 48-57
رمضان میرزایی؛ سعید مینایی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ علی محمد برقعی

8.

بررسی تاثیر ارتفاع سقوط، سرعت حرکت نقاله و جنس سطح برخورد بر سطح و حجم کوفتگی سیب رقم گلدن دلیشز

دوره 2، شماره 1، 1391
رضا طباطبایی کلور؛ علیرضا کلوری؛ سید جعفر هاشمی؛ رمضان هادی پور رکنی

9.

بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه‌شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه‌های گرمایی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 677-693
امید دوستی ایرانی؛ محمودرضا گلزاریان؛ محمدحسین آق خانی؛ حسن صدرنیا

10.

بررسی تغییرات کیفی سیب رقم گلدن دلیشز در شرایط انبارداری با استفاده از تصویربرداری اشعه ایکس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 تیر 1403
بهشاد طحانی؛ بابک بهشتی؛ محسن حیدری سلطان آبادی؛ احسان حکمتیان

11.

تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارت‌دهی متناوب

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 57-72
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

12.

سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 789-802
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

13.

شبیه‌سازی کنترل‌کننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آب‎زدایی مادون قرمز برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب

دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 133-150
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

14.

کاربرد پس از برداشت نانو کربنات کلسیم بر فعالیت آنزیمی و برخی خصوصیات کیفی در سیب تازه بریده رقم ’گلدن دلیشز‘

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 155-166
محمدرضا اصغری؛ راحله جمی؛ علیرضا فرخزاد

15.

مطالعه میکروسکوپی اثر محلول‌پاشی بور بر روند رشد لوله گرده در دگرگرده‌افشانی برخی ارقام سیب

دوره 33، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 207-218
سکینه فلاح معافی؛ یاور شرفی؛ آیت ا... رضایی؛ محمد حسین فتوکیان

16.

مطالعه وضعیت باروری جنسی گونه‌های Venturia inaequalis و Venturia pyrina در شرایط آزمایشگاهی

دوره 32، شماره 3، مهر 1397، صفحه 307-314
لیلا ابراهیمی؛ خلیل بردی فتوحی فر؛ محمد جوان نیکخواه؛ محمدرضا نقوی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب