تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,395,320 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,725,803 |
1. | اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی | |||
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 67-76 | ||||
سپیده آریایی مجد؛ مانیا صالحی فر | ||||
2. | ارزیابی اثرات قارچکشهای مختلف روی قارچ Podosphaera leucotricha ، عامل بیماری سفیدک پودری سیب درختی | |||
دوره 35، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 399-407 | ||||
حسین کربلائی خیاوی؛ حسین خباز جلفایی؛ حسین رمضانی | ||||
3. | ارزیابی کنهکش گیاهی حاوی روغن پنبه دانه و میخک علیه کنه تارتن دو لکهای سیب | |||
دوره 35، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 445-455 | ||||
مصطفی میرزائی؛ محمدرضا نعمت اللهی؛ هاشم کمالی | ||||
4. | ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی | |||
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 572-583 | ||||
لطیفه پوراکبر | ||||
5. | برآورد حجم سیب و تورفتگیهای آن، به کمک پردازش تصویر و شبکه ی عصبی | |||
دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 57-64 | ||||
مرتضی جعفرلو؛ رحمان فرخی تیمورلو | ||||
6. | بررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد | |||
دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 275-285 | ||||
حسن حاج نجاری؛ مهدی عشقی حسنآبادی | ||||
7. | بررسی بسامدهای طبیعی میوه سیب با استفاده از روش آنالیز مودال اجزای محدود | |||
دوره 3، شماره 1، 1392، صفحه 48-57 | ||||
رمضان میرزایی؛ سعید مینایی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ علی محمد برقعی | ||||
8. | بررسی تاثیر ارتفاع سقوط، سرعت حرکت نقاله و جنس سطح برخورد بر سطح و حجم کوفتگی سیب رقم گلدن دلیشز | |||
دوره 2، شماره 1، 1391 | ||||
رضا طباطبایی کلور؛ علیرضا کلوری؛ سید جعفر هاشمی؛ رمضان هادی پور رکنی | ||||
9. | بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیدهشده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی | |||
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 677-693 | ||||
امید دوستی ایرانی؛ محمودرضا گلزاریان؛ محمدحسین آق خانی؛ حسن صدرنیا | ||||
10. | تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارتدهی متناوب | |||
دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 57-72 | ||||
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد | ||||
11. | سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برشهای سیب با روش حرارتدهی متناوب | |||
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 789-802 | ||||
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد | ||||
12. | شبیهسازی کنترلکننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آبزدایی مادون قرمز برشهای سیب با روش حرارتدهی متناوب | |||
دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 133-150 | ||||
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد | ||||
13. | کاربرد پس از برداشت نانو کربنات کلسیم بر فعالیت آنزیمی و برخی خصوصیات کیفی در سیب تازه بریده رقم ’گلدن دلیشز‘ | |||
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 155-166 | ||||
محمدرضا اصغری؛ راحله جمی؛ علیرضا فرخزاد | ||||
14. | مطالعه میکروسکوپی اثر محلولپاشی بور بر روند رشد لوله گرده در دگرگردهافشانی برخی ارقام سیب | |||
دوره 33، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 207-218 | ||||
سکینه فلاح معافی؛ یاور شرفی؛ آیت ا... رضایی؛ محمد حسین فتوکیان | ||||
15. | مطالعه وضعیت باروری جنسی گونههای Venturia inaequalis و Venturia pyrina در شرایط آزمایشگاهی | |||
دوره 32، شماره 3، آذر 1397، صفحه 307-314 | ||||
لیلا ابراهیمی؛ خلیل بردی فتوحی فر؛ محمد جوان نیکخواه؛ محمدرضا نقوی | ||||
|