آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,400,070
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,398,904

1.

Spatial and seasonal variations of Acidobacteria / Actinobacteria collected from soils of Alpine

دوره 4، شماره 1، شهریور 2012، صفحه 28-33
Bahar Shahnavaz؛ Roberto A. Geremia

2.

اثرات ماده آلی محلول بر جذب علف‌کش متری‌بیوزین در دو خاک مختلف

دوره 31، شماره 5، دی 1396، صفحه 1313-1324
محمدرضا ریگی؛ محسن فرحبخش

3.

اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 211-217
میرحسن موسوی؛ نسیم شاویسی

4.

اثر نیتروژن، کود آلی، پتاسیم و آهن بر محصول، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ در پسته رقم فندقی پیوند شده بر روی پایه بادامی ریز زرند

دوره 27، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 117-129
زهرا محمدی؛ حمیدرضا روستا؛ احمد تاج آبادی‌پور؛ حسین حکم آبادی

5.

برآورد محصول ذرت (Zea mays L.) و نیتروژن خاک از طریق اندازه‌گیری هدایت الکتریکی خاک تحت تأثیر کودهای آلی، شیمیایی و بیولوژیک

دوره 13، شماره 4، دی 1394، صفحه 786-796
حمیده خلیل زاده؛ محسن جهان؛ مهدی نصیری محلاتی

6.

بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 25-35
نیلوفر اسمعیلی خانی؛ شادی مهدی خانی؛ علی محمدی

7.

بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 521-534
سمیرا فیضی؛ مهدی وریدی؛ فاطمه زارع؛ محمد جواد وریدی

8.

بررسی اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و سن مزرعه بر ویژگی های زراعی زعفران ((Crocus sativus L.

دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 134-142
الهام عزیزی؛ محبوبه جهانی کندری؛ رضا دیوان

9.

بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد)

دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 37-49
حسین میرزائی مقدم؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محسن برزگر بفروئی؛ علی سلیمی

10.

بررسی تاثیر pH و اسانس‌های رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر ویژگی‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 163-178
سید علیرضا وکیلی؛ سارا ساکی؛ محسن دانش مسگران؛ فرشته علی پور

11.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 543-557
بهداد شکرالهی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ زهرا زمانی؛ نگین یوسفی؛ آنا عبدالشاهی؛ اشکان جبلی

12.

پهنه‌بندی pH آب‌های زیرزمینی و تعیین مناطق حساس برای رشد مرکبات و برنج در مازندران

دوره 36، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 545-559
رامین فضل اولی؛ هدیه پوریزدان‌خواه

13.

تأثیر مدیریت آبیاری (نوع سیستم و تنش کم ‌آبی) بر عملکرد و شاخص‌های فیزیولوژیکی انگور (مطالعه موردی منطقه ناغان)

دوره 32، شماره 6، اسفند 1397، صفحه 1069-1080
فاطمه فتاحی ناغانی؛ مهدی قبادی نیا؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ محمدرضا نوری امامزاده‌ایی

14.

تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.)

دوره 27، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 102-109
مهسا طایفه؛ محمد معز اردلان؛ فرید باقری

15.

مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 13-27
مسعود تقی زاده؛ حسام آخوندزاده؛ زهرا زمانی

16.

نقش pH، ماده آلی و شدت هوازدگی بر روی ویژگی‌ های ژئوشیمیایی و کانی‌ شناختی لاتریت های نیکل دار در منطقه بوانات، استان فارس

دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 433-446
محمدعلی رجب زاده؛ معصومه هدایتی

17.

نقش تغذیۀ گوگرد و مایه‌زنی با باکتری تیوباسیلوس در مهار بیماری پاخوره گندم ناشی از Gaeumannomyces tritici

دوره 33، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 375-386
مریم قدم خیر؛ سعید عباسی؛ روح اله شریفی؛ اکرم فاطمی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب