تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,846 |
تعداد مقالات | 19,522 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,313,057 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,544,326 |
1. | Spatial and seasonal variations of Acidobacteria / Actinobacteria collected from soils of Alpine | |||
دوره 4، شماره 1، شهریور 2012، صفحه 28-33 | ||||
Bahar Shahnavaz؛ Roberto A. Geremia | ||||
2. | اثرات ماده آلی محلول بر جذب علفکش متریبیوزین در دو خاک مختلف | |||
دوره 31، شماره 5، دی 1396، صفحه 1313-1324 | ||||
محمدرضا ریگی؛ محسن فرحبخش | ||||
3. | اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین | |||
دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 211-217 | ||||
میرحسن موسوی؛ نسیم شاویسی | ||||
4. | اثر نیتروژن، کود آلی، پتاسیم و آهن بر محصول، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ در پسته رقم فندقی پیوند شده بر روی پایه بادامی ریز زرند | |||
دوره 27، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 117-129 | ||||
زهرا محمدی؛ حمیدرضا روستا؛ احمد تاج آبادیپور؛ حسین حکم آبادی | ||||
5. | برآورد محصول ذرت (Zea mays L.) و نیتروژن خاک از طریق اندازهگیری هدایت الکتریکی خاک تحت تأثیر کودهای آلی، شیمیایی و بیولوژیک | |||
دوره 13، شماره 4، دی 1394، صفحه 786-796 | ||||
حمیده خلیل زاده؛ محسن جهان؛ مهدی نصیری محلاتی | ||||
6. | بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله | |||
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 25-35 | ||||
نیلوفر اسمعیلی خانی؛ شادی مهدی خانی؛ علی محمدی | ||||
7. | بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله | |||
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 521-534 | ||||
سمیرا فیضی؛ مهدی وریدی؛ فاطمه زارع؛ محمد جواد وریدی | ||||
8. | بررسی اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک و سن مزرعه بر ویژگی های زراعی زعفران ((Crocus sativus L. | |||
دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 134-142 | ||||
الهام عزیزی؛ محبوبه جهانی کندری؛ رضا دیوان | ||||
9. | بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد) | |||
دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 37-49 | ||||
حسین میرزائی مقدم؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محسن برزگر بفروئی؛ علی سلیمی | ||||
10. | بررسی تاثیر pH و اسانسهای رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر ویژگیهای تخمیر شکمبهای در شرایط برونتنی | |||
دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 163-178 | ||||
سید علیرضا وکیلی؛ سارا ساکی؛ محسن دانش مسگران؛ فرشته علی پور | ||||
11. | بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه ماشک گل خوشهای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربیگیری و تغییرات pH بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن | |||
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 543-557 | ||||
بهداد شکرالهی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ زهرا زمانی؛ نگین یوسفی؛ آنا عبدالشاهی؛ اشکان جبلی | ||||
12. | پهنهبندی pH آبهای زیرزمینی و تعیین مناطق حساس برای رشد مرکبات و برنج در مازندران | |||
دوره 36، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 545-559 | ||||
رامین فضل اولی؛ هدیه پوریزدانخواه | ||||
13. | تأثیر مدیریت آبیاری (نوع سیستم و تنش کم آبی) بر عملکرد و شاخصهای فیزیولوژیکی انگور (مطالعه موردی منطقه ناغان) | |||
دوره 32، شماره 6، اسفند 1397، صفحه 1069-1080 | ||||
فاطمه فتاحی ناغانی؛ مهدی قبادی نیا؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ محمدرضا نوری امامزادهایی | ||||
14. | تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.) | |||
دوره 27، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 102-109 | ||||
مهسا طایفه؛ محمد معز اردلان؛ فرید باقری | ||||
15. | مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگیهای عملکردی آن | |||
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 13-27 | ||||
مسعود تقی زاده؛ حسام آخوندزاده؛ زهرا زمانی | ||||
16. | نقش pH، ماده آلی و شدت هوازدگی بر روی ویژگی های ژئوشیمیایی و کانی شناختی لاتریت های نیکل دار در منطقه بوانات، استان فارس | |||
دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 433-446 | ||||
محمدعلی رجب زاده؛ معصومه هدایتی | ||||
17. | نقش تغذیۀ گوگرد و مایهزنی با باکتری تیوباسیلوس در مهار بیماری پاخوره گندم ناشی از Gaeumannomyces tritici | |||
دوره 33، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 375-386 | ||||
مریم قدم خیر؛ سعید عباسی؛ روح اله شریفی؛ اکرم فاطمی | ||||
|