آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,969
تعداد مقالات20,246
تعداد مشاهده مقاله19,291,865
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,716,556

1.

اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 291-309
فاطمه یوسف زاده؛ مسعود تقی زاده

2.

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 38-52
مسعود تقی زاده؛ بهداد شکرالهی؛ فاطمه حامدی

3.

بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
آرش قیطران پور؛ مسعود تقی زاده؛ حامد مهدویان مهر؛ محمدرضا عبدالهی مقدم

4.

بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 517-527
مسعود تقی زاده؛ اسما اقبال

5.

بهینه‌سازی تولید کف در خشک‌کردن کف‌پوشی آب‌کرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 217-231
مهسا کمالی سروستانی؛ محبت محبی؛ مسعود تقی زاده

6.

تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 706-715
فاطمه حیدری دلفارد؛ مسعود تقی زاده؛ سید محمد علی رضوی

7.

تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 337-350
حبیب جهاندیده؛ مسعود تقی زاده؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ آرش کوچکی

8.

تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه‌ای رویال طی دوره نگهداری

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 363-378
علی شهدادی ساردو؛ ناصر صداقت؛ مسعود تقی زاده؛ الناز میلانی

9.

مدل‌سازی جرم و حجم لیموترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 361-371
امیر جاجرمی؛ مسعود تقی زاده

10.

مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 13-27
مسعود تقی زاده؛ حسام آخوندزاده؛ زهرا زمانی

11.

مقایسه ویژگی‌های کیفی برگه خرمالو خشک‌شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 654-664
عاطفه فرهمند؛ سیده فاطمه موسوی بایگی؛ مسعود تقی زاده؛ امین ضیافروغی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب