1.

ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 235-243
فاطمه حبیبی نوده؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

2.

بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 121-132
محمدرضا تورانی؛ رضا فرهوش؛ محمدتقی گلمکانی؛ علی شریف

3.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیط‌های روغنی و امولسیون‌های روغن در آب آنها

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 743-753
آزاده مردانی قهفرخی؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

4.

بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 100-106
رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف

5.

بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 1-11
ناصر صداقت؛ مریم رستگاری؛ سارا خشنودی؛ علی شریف

6.

بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 1386
قدیر رجب زاده؛ غلامرضا ملک زاده؛ علی شریف

7.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 565-571
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

8.

بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران

دوره 9، شماره 1، بهار 1392
جواد توکلی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمود امینلاری؛ علی شریف

9.

پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آنها

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 239-249
سمانه پژوهان مهر؛ رضا فرهوش؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ علی شریف

10.

تأثیر نوع بسته‌بندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی

دوره 3، شماره 1، بهار و تابستان 1386
محمد رضا عدالتیان دوم؛ سارا خشنودی؛ علی شریف

11.

تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 173-186
مرضیه معین فرد؛ پانیذ خالوکرمانی؛ شیما جلدانی؛ علی شریف

12.

فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 588-595
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ سعید جانی؛ علی شریف



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.