تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,107 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,388,391 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,720,630 |
1. | ارزیابی پایداری اکسایشی روغنهای زیتون سرخکردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی | |||
دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 235-243 | ||||
فاطمه حبیبی نوده؛ رضا فرهوش؛ علی شریف | ||||
2. | بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تریآسیلگلیسرولهای زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتیاکسیدان سزامول | |||
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 121-132 | ||||
محمدرضا تورانی؛ رضا فرهوش؛ محمدتقی گلمکانی؛ علی شریف | ||||
3. | بررسی اثر آنتیاکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیطهای روغنی و امولسیونهای روغن در آب آنها | |||
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 743-753 | ||||
آزاده مردانی قهفرخی؛ رضا فرهوش؛ علی شریف | ||||
4. | بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک | |||
دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 100-106 | ||||
رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف | ||||
5. | بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطیهای خودگرمشونده | |||
دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 1-11 | ||||
ناصر صداقت؛ مریم رستگاری؛ سارا خشنودی؛ علی شریف | ||||
6. | بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران | |||
دوره 3، شماره 1، فروردین 1386 | ||||
قدیر رجب زاده؛ غلامرضا ملک زاده؛ علی شریف | ||||
7. | بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن | |||
دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 565-571 | ||||
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ علی شریف | ||||
8. | بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران | |||
دوره 9، شماره 1، فروردین 1392 | ||||
جواد توکلی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمود امینلاری؛ علی شریف | ||||
9. | پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها | |||
دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 239-249 | ||||
سمانه پژوهان مهر؛ رضا فرهوش؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ علی شریف | ||||
10. | تأثیر نوع بستهبندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی | |||
دوره 3، شماره 1، فروردین 1386 | ||||
محمد رضا عدالتیان دوم؛ سارا خشنودی؛ علی شریف | ||||
11. | تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول | |||
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 173-186 | ||||
مرضیه معین فرد؛ پانیذ خالوکرمانی؛ شیما جلدانی؛ علی شریف | ||||
12. | فعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن | |||
دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 588-595 | ||||
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ سعید جانی؛ علی شریف | ||||
|