آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,977
تعداد مقالات20,291
تعداد مشاهده مقاله22,525,236
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,952,976

1.

The Effect of Storage on the Protein Electrophoretic Pattern in Bovine Serum

دوره 2، شماره 2، آذر 2010، صفحه 77-84
Csilla Tó thová؛ Oskar Nagy؛ Herbert Seidel؛ Gabriel Kováč

2.

اثر ال-‌آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای ’پیارم‘ طی انبار

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 669-683
پوران کریمی تزرجی؛ سمیه رستگار؛ حامد حسن زاده خانکهدانی

3.

اثر پیش تیمار حرارت و اسانس‌های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی

دوره 27، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 418-423
عصمت برزنونی؛ محمدحسین آق خانی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ محمد حسین عباسپورفرد

4.

اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro)

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 252-259
مهسا همدانی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری

5.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوبیوشیمیایی میوه‌ی ارقام جدید نارنگی نوشین و شاهین طی دوره انبارداری

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 751-764
جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ کاظم نجفی

6.

بررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش)

دوره 30، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 661-670
منیژه خانیان؛ داود قنبریان

7.

بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد)

دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 37-49
حسین میرزائی مقدم؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محسن برزگر بفروئی؛ علی سلیمی

8.

بررسی اثر نوع بسته‌بندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگی‌های روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.))

دوره 35، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 25-37
مجید عزیزی؛ هدی احمدی؛ حسین آرویی

9.

بررسی تأثیر میزان غلظت کلریدکلسیم دوآبه بر برخی خواص مکانیکی سیب طی دوره انبارمانی

دوره 3، شماره 2، 1392، صفحه 133-143
مصطفی جعفریان؛ حسن صدرنیا؛ محمدحسین آق خانی

10.

بررسی تاثیرکاربرد اکسید نیتریک بر کاهش اثرات نامطلوب سرما بر میوه‌ پرتقال واشنگتن ناول (Citrus sinensis L. cv. Washington Navel) طی انبارداری

دوره 31، شماره 3، آذر 1396، صفحه 492-504
بهاره قربانی؛ زهرا پاک کیش

11.

بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره‌های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 113-132
محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزادبخت

12.

بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
حامد دارابی؛ علی اصغر زمردیان

13.

بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 22-30
ناصر صداقت؛ نفیسه واحدی

14.

پیش‌بینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابی‌های تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی

دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 63-85
محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ محمدجواد محمودی

15.

تأثیر 1-متیل‌سیکلو‌پروپن و کلرید کلسیم بر افزایش طول عمر انباری میوه رسیده سبز زیتون رقم "میشن"

دوره 27، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 488-494
مهدی مکوندی؛ سعادت شاهپوری؛ علی اکبر رامین

16.

تأثیر انواع پوشش و بسته‌بندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار

دوره 19، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 1-14
سجاد جعفرزاده؛ محسن آزادبخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

17.

تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
سودابه عین افشار؛ پروین شرایعی؛ مژگان شورمیج؛ راضیه نیازمند

18.

تأثیر پوشش چیتوزان بر خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی انگور رقم فخری در طول دوره انبارداری

دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 347-364
سعید خدامرادی؛ ابراهیم احمدی

19.

تأثیر تیمارهای ویتامین C و B بر عملکرد قارچ تکمه‌ای و عمر پس از برداشت آن

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 43-56
سعید خسروی؛ مریم حقیقی؛ منیره محنت کش

20.

تاثیر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس آویشن شیرازی بر صفات کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritiana Lam.) در طول انبار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 بهمن 1402
عالیه سادات رفعت حقیقی؛ لیلا جعفری؛ عبدالمجید میرزاعلیان؛ فرزین عبدالهی

21.

تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد

دوره 26، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 378-384
سید رسول فینی دخت؛ محمدرضا اصغری؛ حبیب شیرزاد

22.

تعیین زمان برداشت و عمر انبارمانی مناسب میوه نارنگی کینو در شهرستان جیرفت

دوره 31، شماره 3، آذر 1396، صفحه 483-491
سید مهدی میری؛ میثم سالاری؛ احمد احمدپور

23.

تعیین زمان مناسب برداشت میو‌ی کیوی و تاثیر آن در کیفیت پس از برداشت میوه

دوره 26، شماره 2، شهریور 1391
جواد فتاحی مقدم؛ محمد فاضل حلاجی‌‌ثانی

24.

توسعه مدل پیشگو به‌منظور تعیین سفتی میوه "به" به‌کمک برنامه‌نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 655-667
شیما نصیری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری

25.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک‌شده به‌روش اسمزی

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 363-374
سودابه عین افشار

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب