آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,119
تعداد مقالات21,944
تعداد مشاهده مقاله93,909,494
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,482,603

1.

Alterations in the Clinical Manifestations of Cutaneous Leishmaniasis in Various Total Antioxidant Capacities: An Animal Study Using BALB/c Mice

دوره 16، شماره 1، خرداد 2024، صفحه 10-18
Mojtaba Yousefi؛ Seyed Masoud Zolhavarieh؛ Alireza Nourian؛ Hossein Rezvan؛ Ali Sadeghi-nasab

2.

Changes in anti-oxidant activity of Thymus transcaspicus (Klokov) during

دوره 3، شماره 1، شهریور 2011، صفحه 12-18
Narjes Zamani؛ Manijeh Mianabadi؛ Ahmad Abdolzadeh

3.

اثر تراکم کاشت و رقم بر خصوصیات مرفولوژیکی، عملکرد و صفات کیفی ریحان (Ocimum basilicum L.) در کشت هیدروپونیک

دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 263-272
فرزانه بدخشان؛ فریده صدیقی دهکردی؛ سید محمد حسن مرتضوی

4.

اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro)

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 252-259
مهسا همدانی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری

5.

اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمه‌ای در دوره پس از برداشت

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 264-276
حدیث چراغی؛ فردین قنبری؛ مهدی صیدی

6.

اثر محلول‌پاشی سالیسیلیک اسید بر افزایش مقاومت به شوری در کشت هیدروپونیک گیاه موسیر (Allium hirtifolium Boiss)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 خرداد 1404
نسرین فرهادی؛ مژگان عبدشاهیان؛ سمانه متقی

7.

اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri)

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 61-74
محسن مظفری؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی

8.

اثر محلول‌پاشی کلسیم‌کلرید و اسیدآسکوربیک و زمان برداشت بر صفات کیفی میوه ‌گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum cv. SV8320TD)

دوره 38، شماره 4، دی 1403، صفحه 653-639
زهرا خلیلی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ملیحه فرهنگ پور

9.

اثر همزیستی اندوفیت‌هایAspergillus niger وOD14 Bacillus aquimaris با دانهال‌های مکزیکن لایم تحت شرایط تنش شوری

دوره 38، شماره 3، مهر 1403، صفحه 493-508
لیلا بقازاده دریایی؛ داود صمصام پور؛ عبدالنبی باقری؛ جلوه سهرابی پور

10.

ارزیابی اثرات کاربرد سطوح نیتروژن در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد کوشیا (Kochia scoparia) در کشاورزی شورزیست

دوره 22، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-14
لیلا کوشکی؛ حمیدرضا خزاعی؛ محمد کافی؛ مرتضی گلدانی

11.

ارزیابی پاسخ‌های رشدی، عملکردی و فیزیولوژیکی خیار شاخدار آفریقایی (Cucumis metuliferus L.) به تنش کم آبیاری

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 423-436
مسلم قریشی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ جعفر نیکبخت

12.

ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 789-802
زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی

13.

ارزیابی کاربرد پوشش و متیل‏سالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 554-564
سونیا جمالی؛ ولی ربیعی؛ جواد فتاحی مقدم

14.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه و هسته‌ی ارقام خرمای شاهانی و خاصویی منطقه زرین‌دشت فارس

دوره 20، شماره 4، مهر و آبان 1403، صفحه 409-416
زهرا خداکرمی فرد؛ حنان لشکری

15.

بهبود خصوصیات پس‌از‌برداشت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ با کاربرد قبل‌‌از‌‌برداشت جلبک قهوه‌ای (Ascophyllum nodosum)

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 885-901
مهشید غفوری؛ فرهنگ رضوی؛ مسعود ارغوانی؛ ابراهیم عابدی قشلاقی

16.

پاسخ فیزیکوشیمیایی و رشد اولیه گیاهچه سه گیاه معطر بابونه کبیر (Tanacetum parthenium)، بومادران (Achillea millefolium) و قیچ (Zygophyllum eurypterum) به تنش شوری

دوره 39، شماره 2، تیر 1404، صفحه 297-283
مریم ایاسه؛ محسن کافی؛ مهدی خان سفید؛ مجید شکرپور؛ روح انگیز نادری

17.

تأثیر تیمار برون‌زاد ملاتونین بر نظام پاداکسنده غیرآنزیمی، ارزش غذایی و کیفیت بصری میوه‌های بالغ عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.)

دوره 39، شماره 2، تیر 1404، صفحه 313-299
لیلا تقی پور؛ پریسا حیاتی؛ مهدی حسینی فرهی؛ پدرام عصار

18.

تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده

دوره 20، شماره 6، بهمن و اسفند 1403، صفحه 105-118
کیمیا گوهرپور؛ فخرالدین صالحی؛ امیر دارایی گرمه‌خانی

19.

تأثیر کاربرد برگی منابع مختلف کودی نانو کلات ( نیتروژن و پتاسیم) و کودهای شیمیایی (اوره و نیترات پتاسیم) بر عملکرد و خواص کیفی روغن زیتون رقم ̓ زرد̒

دوره 38، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 147-164
زهره روحی ویشکائی؛ علی سلیمانی؛ محمود قاسم نژاد؛ اکبر حسنی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب