آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,101
تعداد مقالات21,742
تعداد مشاهده مقاله86,036,868
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,924,941

1.

Investigating protein features contribute to salt stability of halolysin proteins

دوره 2، شماره 1، فروردین 2010، صفحه 15-28
Mansour Ebrahimi؛ Esmaeil Ebrahimie؛ Narjes Rahpayma

2.

اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بزهای سیستانی

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 27-43
رقیه رحمانی فیروزی؛ اسداله تیموری یانسری؛ عیسی دیرنده

3.

اثر باکتری‌های محرک رشد، کود نیتروژن و گوگرد بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه کرچک (Ricinus communis L.) در منطقه سیستان

دوره 6، شماره 2، تیر 1393، صفحه 275-289
سکینه قاسمی؛ سید محسن موسوی نیک

4.

اثر تاریخ کاشت بر کیفیت علوفه و عملکرد دانه چهار اکوتیپ خلر

دوره 14، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 34-47
حسین صبوری فرد؛ حامد کشاورز

5.

اثر تراکم کاشت، مقدار و تقسیط کود نیتروژن برخصوصیات کیفی و کارایی استفاده از نیتروژن گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) در رقابت با علف‌های‌هرز

دوره 13، شماره 2، تیر 1394، صفحه 358-368
موسی فولادوند؛ علیرضا یدوی

6.

اثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام

دوره 27، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 217-226
علی اکبر شکوهیان؛ غلامحسین داوری نژاد؛ علی تهرانی فر؛ علی رسول زاده

7.

اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 12، شماره 4، دی 1393، صفحه 613-620
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی

8.

اثر زمان محلول‌پاشی عناصر ریزمغذی نانو بر صفات کمی و کیفی در 18 ژنوتیپ گندم دوروم دیم

دوره 16، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 97-112
یحیی فیروزی شاهعلی بگلو؛ حسن فیضی؛ اصغر مهربان؛ مسعود علی پناه

9.

اثر سطوح آبیاری و محلول‌پاشی آهن و روی بر خصوصیات کمی و کیفی لوبیا قرمز (Phaseolous vulgaris L.)

دوره 6، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 54-65
روح‌الله سعیدی ابواسحقی؛ علیرضا یدوی

10.

اثر سطوح مختلف اسید آمینه متیونین و پروتئین جیره بر عملکرد رشدی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
یحیی محمدی؛ جلال یوسفی؛ حسن درمانی کوهی

11.

اثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخص‌های پرولین و آنتی اکسیدان‌ها در کاهو (Lactuca sativa L.)

دوره 27، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 359-366
مریم حقیقی؛ محسن کافی

12.

اثر منابع مورد استفاده در پروتئین خوراک بر بازده نیتروژن و بیان ژن ناقل اوره (نوع ب) در بره‌های نر بلوچی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین ‌خام

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 146-157
الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ سید علیرضا وکیلی

13.

اثر همزیستی میکوریزا و آبیاری تکمیلی بر عملکرد و عناصر دانه و بقایای گیاهی نخود (Cicer arietinum)

دوره 10، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 75-90
محمود مظلومی ممیندی؛ علیرضا پیرزاد؛ جلال جلیلیان

14.

ارزیابی تعدیل تنش شوری با استفاده از کلسیم و پتاسیم در گیاه دارویی زنیان

دوره 10، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 189-197
اصغر رحیمی؛ حسین دشتی؛ شهاب مداح حسینی

15.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ذرت (Zea mays L.) تحت تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست، باکتری تیوباسیلوس و محلول‌پاشی آهن و روی

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 359-372
الناز داوران حق؛ بهرام میرشکاری؛ محمد رضا اردکانی؛ فرهاد فرح وش فرح وش؛ فرهاد رجالی

16.

ارزیابی کمک آب زیرزمینی کم‌عمق در تأمین نیاز آبی دو رقم عدس (Lens culinaris L.)

دوره 9، شماره 2، دی 1397، صفحه 191-203
هوشنگ قمرنیا؛ آزاده خلدی رضاپی؛ مختار قبادی

17.

ارزیابی ویژگی‌های ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris)

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 79-91
نازنین فاطمه رحمتی؛ آرش کوچکی؛ مهدی وریدی؛ رسول کدخدایی

18.

بررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 27، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 27-35
زهرا ستایش‌مهر؛ علی گنجعلی

19.

بررسی اثر سطح پروتئین و لیزین جیره برکمیت و کیفیت تولید مرغهای تخمگذار در سن 28 تا 42 هفتگی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 333-341
حسن محمدی عمارت؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

20.

بررسی اثر سطوح مختلف گوگرد بنتونیت بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد کلزا

دوره 10، شماره 4، دی 1391، صفحه 781-788
رضا صدرآبادی حقیقی

21.

بررسی اثر فاصله ردیف و تراکم بوته بر عملکرد کمی و کیفی سویا تحت رقابت علف‌های هرز

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 848-857
زهرا جوزاریان؛ علیرضا یدوی؛ محسن موحدی دهنوی؛ عیسی مقصودی

22.

بررسی اثر قطع آبیاری و محلول‌پاشی اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های زراعی، فیزیولوژیکی و کیفی لوبیا‌قرمز رقم D81083

دوره 8، شماره 2، دی 1396، صفحه 141-154
تبسم قدیمیان؛ حمید مدنی؛ مسعود گماریان

23.

بررسی برهم‌کنش کاربرد ازتوباکتر و نیتروژن بر میزان انتقال مجدد مواد، عملکرد و اجزای عملکرد دانه جو (Hordeum vulgar L.)

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 893-908
اردشیر طاهری نژاد؛ محمد اقبال قبادی؛ سعید جلالی هنرمند؛ حسن حیدری

24.

بررسی تأثیر کاربرد زئولیت و پتاسیم بر برخی از صفات و عملکرد نخود (Cicer arietinum L.) در مدیریت‌های مختلف آبیاری

دوره 9، شماره 2، دی 1397، صفحه 114-125
سوده ملکی؛ علی نخ‌زری ‌مقدم؛ سید حسین صباغ‌پور؛ عباسعلی نوری‌نیا؛ حسین صبوری

25.

بررسی تأثیر کود نانوکلات آهن بر عملکرد، اجزای عملکرد و محتوای پروتئین دانه لوبیاقرمز (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 13، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 55-72
سحر قاسمی؛ عیسی پیری؛ ابوالفضل توسلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب