1.

ریز ازدیادی عناب (Ziziphus jujuba)

صفحه 151-157
علی خزاعی؛ نسرین مشتاقی؛ سعید ملک زاده؛ کمال غوث

2.

اثر محلول‌پاشی کلرید کلسیم و زمان مختلف محلول‌پاشی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه

صفحه 158-167
وحید روحی؛ علی نیکبخت؛ سعدالله هوشمند

3.

تأثیر تیمارهای پرایمینگ برخصوصیات جوانه‌زنی بذر دو رقم گیاه دارویی خردل (Brassica compestris var. Parkland and Goldrash)

صفحه 168-175
مرتضی گلدانی؛ صدیقه مزروعی

4.

اثر اسید ایندول بوتیریک و بستر کشت بر ریشه زایی قلمه های دو هیبرید جدید انتخابی هلو×بادام

صفحه 176-184
غلامحسین داوری نژاد؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی تهرانی فر

5.

تأثیر کودهای آلی و زیستی بر رشد و عملکرد گوجه‌‌فرنگی (.Lycopersicon esculentum Mill) و کلونیزاسیون باکتری‌ها در خاک

صفحه 185-195
حسن مکاریان؛ حسن شهقلی

6.

اثر تیمار پس از برداشت اگزالیک اسید و کلرید کلسیم بر خصوصیات کیفی گیلاس رقم تکدانه

صفحه 196-206
محمد صفا؛ جعفر حاجیلو؛ رحیم نقشی بند حسنی؛ محمد قنبری نجار

7.

بررسی واکنش های بیوشیمیایی و فعالیت آنزیمی پایه GF677 (هیبرید هلو و بادام) به تنش شوری در شرایط درون‌شیشه‌ای

صفحه 207-2015
مهری مشایخی؛ محمد اسماعیل امیری؛ فریبرز حبیبی

8.

تأثیر منابع تغذیه ای مختلف بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) در یک نظام‌ زراعی اکولوژیک

صفحه 216-231
محمد بهزاد امیری؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ محسن جهان

9.

اثر هرس سبز بر عملکرد و کیفیت میوه در بوته‌های خزندة انگور رقم کشمشی در شرایط اقلیمی شیروان

صفحه 232-239
فاطمه صادقیان؛ اسماعیل سیفی؛ علی دادار دادار؛ مهدی علیزاده؛ مهدی شریفانی

10.

بررسی ویژگی‌های اگرواکولوژیکی ریحان (Ocimum basilicum L.) تحت تأثیر کاربرد سوپرجاذب رطوبت، اسیدهیومیک و دورهای آبیاری

صفحه 240-254
محسن جهان؛ شیوا قلعه نویی؛ امین خاموشی؛ محمد بهزاد امیری

11.

اثر تنش شوری بر غلظت عناصر غذایی در رقم های بادام ’شکوفه‘، ’سهند‘ و ژنوتیپ’40-13‘ پیوند شده روی پایه GF677

صفحه 255-268
علی مومن پور؛ علی ایمانی؛ داود بخشی؛ حامد رضایی

12.

تأثیر شوری بر جوانه‌زنی و رشد گیاهچه در توده‌های بومی گراس فسکویه بلند در ایران

صفحه 269-276
آزاده موسوی بزاز؛ علی تهرانی فر؛ محمد کافی؛ علی گزانچیان؛ محمود شور

13.

نقش پایه در فعالیت آنتی اکسیدانی میوه مرکبات: مطالعه موردی، مقایسه فعالیت آنتی‏اکسیدانی میوه دو رقم تجاری پرتقال با میوه چهار پایه

صفحه 277-286
نسترن همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ جواد فتاحی مقدم؛ پونه ابراهیمی

14.

تاثیر نیتروژن و باکتری‌های حل‌کننده‌ فسفات بر عملکرد و صفات کیفی گل شاخه بریده‌ مریم (Polianthes tuberose)

صفحه 287-295
طیبه طاهر؛ احمد گلچین؛ سعید شفیعی

15.

تأثیر مخلوط کودهای آلی بر رشد و عملکرد گیاه تربچه (Raphanus sativus L.)

صفحه 296-301
مارال اعتصامی؛ فائزه تاج‎پور؛ مینا خسروی؛ عباس بیابانی

16.

تأثیر کودهای آلی، تلقیح میکوریزایی ( Glomus mosseaeو G. intraradices) بر عملکرد کمی و کیفی برداشت مختلف گیاه دارویی کاسنی پاکوتاه (Cichorium pumilum Jacq.)

صفحه 302-313
راهله نقیبی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ احمد بالندری؛ رضا قربانی

17.

بررسی اثر مصرف توام کود دامی و کودهای شیمیایی بر برخی خصوصیات کیفی آب میوه پرتقال رقم تامسون ناول

صفحه 314-321
شاهین شاهسونی؛ مجتبی محمودی؛ شاهرخ قرنجیک؛ صدیقه گران ملک

18.

abstract

صفحه 17-44
abstract abیtract


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.