آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,467,054
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,349,006

1.

ارزیابی تنوع خصوصیات ریخت‌شناسی، زراعی و میزان اسانس ژنوتیپ‌های مختلف پونه‌وحشی (Mentha longifolia L.) ایران

صفحه 1-19
علیرضا مشرفی عراقی؛ سید حسین نعمتی؛ محمود شور؛ مجید عزیزی؛ نسرین مشتاقی

2.

بهبود عمر گلجای گل بریده داوودی (Chrysanthemum morifolium) با استفاده از عصاره بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس

صفحه 21-39
بهزاد کاویانی؛ محمد رضا صفری مطلق؛ سارا حاتمی نژاد

3.

اثر پوتریسین بر ریشه‌زایی قلمه سرخدار، یک درختچه زینتی در خطر انقراض

صفحه 41-50
علی سحری مقدم؛ بهزاد کاویانی؛ علی محمدی ترکاشوند؛ وحید عبدوسی؛ علی‌رضا اسلامی

4.

تأثیر کاربرد برخی از کودهای نیتروژنه به همراه سطوح مختلف سولفات پتاسیم و اسید هیومیک بر رشد، عملکرد و رنگدانه‌های فتوسنتزی پسته رقم ̓بادامی سفید مه ولات̒

صفحه 51-65
اکرم حیدری؛ سعید دقیقی؛ فرهاد آذرمی آتاجان

5.

تأثیر باکتری‌های محرک رشد بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی کاهو تحت تنش زیستی سفیدک پودری

صفحه 67-82
پرستو مولائی؛ فاطمه نکونام

6.

بررسی اثر سه گونه قارچ مایکوریزا آربوسکولار بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و رشدی دانهال‌های هلو تحت شرایط تنش خشکی

صفحه 83-100
سعیده خدایی؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ محبوبه زمانی پور

7.

تأثیر نانوورقه گرافن‌اکسید بر پرآوری و ریزغده‌زایی درون شیشه‌ای در سیب‌زمینی رقم ̓آگریا̒

صفحه 101-115
فرزاد عبدالهی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ غلامرضا گوهری؛ بهرام دهدار؛ امیر کهنمویی؛ فاطمه شریعت

8.

اثر قارچ تریکودرما بر صفات مورفوفیزیولوژیکی گیاه دارویی ریحان(Ocimum basilicum L.) در شرایط تنش آبی

صفحه 117-131
مینا امانی؛ سعیده علیزاده سالطه؛ محسن سبزی نوجه ده؛ مهدی یونسی حمزه خانلو

9.

تأثیر زمان برداشت و روش‌های خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط آب و هوایی شیروان

صفحه 133-146
حمیرا حاتمی؛ قربانعلی رسام؛ علیرضا دادخواه

10.

تأثیر کاربرد برگی منابع مختلف کودی نانو کلات ( نیتروژن و پتاسیم) و کودهای شیمیایی (اوره و نیترات پتاسیم) بر عملکرد و خواص کیفی روغن زیتون رقم ̓ زرد̒

صفحه 147-164
زهره روحی ویشکائی؛ علی سلیمانی؛ محمود قاسم نژاد؛ اکبر حسنی

11.

اثر غلظت‌های مختلف سالیسیلیک اسید در افزایش مقاومت به تنش گرما در خیار رقم ̓رشید̒

صفحه 165-177
لیلا چهل‌تنان؛ سعید خسروی؛ سید حسین نعمتی

12.

تأثیر استفاده از سایبان در بهبود وضعیت محیطی و کاهش میزان ترکیدگی، آفتاب‌سوختگی و دانه‌سفیدی میوه انار رقم رباب

صفحه 179-193
علیرضا بنیان پور

13.

اثر محلول‌پاشی برگی پوترسین بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک دانهال‌های لیموترش (Citrus aurantifolia) تحت تنش خشکی

صفحه 195-211
اسماعیل خالقی؛ معصومه زمانی دهبری؛ نوراله معلمی

14.

تأثیر میزان نیتروژن و آبیاری بر برخی صفات فیزیولوژیک، کمی و کیفی میوه گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای رقم ̓ نیوتن ̒

صفحه 213-233
سعید محمدزاده؛ مرتضی گلدانی؛ فاطمه یعقوبی؛ محمد بنایان اول

15.

اثر گلایسین بتائین بر برخی صفات مورفولوژیک، تجمع ترکیبات اسمولیتی و سیستم آنتی‌اکسیدانی چمن اسپورت تحت تنش شوری

صفحه 235-250
میثم محمدی؛ فاطمه خسروی‌فر؛ نگین سیاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب